vineri, 29 martie, 2024

Rafaela de la ”Puterea Dragostei”, strigat disperat de ajutor! ”Astept Salvarea”

Distribuie:

Publicat:

Rafaela, bomba sexy care a impreisonat la ”Exatlon”, in primul sezon, si in reality-show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” este disperata, bruneta ajunngand sa se roage sa fie salvata.

Mai exact, in plin sezon de gripa, Rafaela pare sa fie la capatul puterilor, motiv pentru care, in disperare de cauza, a apelat la Salvare.

Tintuita la pat, Rafaela a sunat, la un moment dat, la Salvare, simtind ca starea ei este mai grava decat credea. Doar ca, din pacate pentru frumoasa fosta concurenta de la ”Exatlon” si de la ”Puterea Dragostei” lucrurile au devenit foarte complicate. ”Asta este Romania! Astept de trei ore Salvarea! Doamna de la Salvare imi vorbeste urat si inmi spubne sa merg la farmacie in conditiile in care eu nu ma pot misca din pat! Creste temperatura o data la 20-30 de minute! Aseara m-am dus de la un spital la altul! Nu ma baga nimeni in seama”, este postarea pe care, disperata, Rafaela a facut-o pe contul ei de socializare.

Mai mult chiar, pentru a demonstra ca situatia ei nu este deloc una simulata, rafaela a postat si o imagine cu termometrul, aratand ca are 39 de grade febra, situatie care, cu siguranta, este extrem de periculoasa pentru sanatatea vedetei, mai ales ca, pana acum, au fost declarate peste 20 de decese cauzate de gripa.

Rafaela, concurenta si la ”Exatlon” si la ”Puterea Dragostei”

Rafaela a fost prima concurenta care a parasit primul sezon al Exatlon Romania, dupa doar doua saptamani de competitie. Dar, desi drumul ei la Exatlon a fost scurt, Razboinica Rafaela si-a facut numerosi fani, poate si pentru faptul ca fosta concurenta este extrem de sexy si, extrem de important, foarte ferma cand vine vorba de sine, ea fiind si cea care a generat primul scandal din show. Dupa Exatlon, Rafa s-a inscris la show-ul Puterea Dragostei, iar in casa a procedat la fel, ea fiind subiectul unor dispute cat se poate de serioase, parasind, de altfel, si emisiunea moderata de Andreea Mantea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img