marți, 19 martie, 2024

Raiffeisen Bank a lansat o platforma de schimb valutar pentru companii

Distribuie:

Publicat:

Raiffeisen Bank a lansat platforma R-Flex pentru companiile care au operațiuni de schimb valutar în activitatea curentă, precum importatori și exportatori, companii din domeniul energetic sau trader de cereale, telecom, transporturi, construcții și imobiliare sau industrie farmaceutică, arată Mediafax.

Serviciile platformei sunt disponibile pentru firmele cliente Raiffeisen Bank pe baza înregistrării.

Dezvoltarea aceastei platforme s-a făcut după sondarea pieței de către echipa din zona de Trezorerie și Piețe de Capital pentru a află care sunt componentele pe care un produs online de tranzacționare ar trebui să le acopere.

R-Flex oferă clienților cotații competitive în timp real, un panou de comandă pentru tranzacții și conturi, dar și o interfață personalizabila.

“Ne-am dorit că interacțiunea client-banca, atunci când ne referim la tranzacționarea cursului valutar, să se concretizeze în interiorul unei platforme care poate să ofere siguranță, să fie ușor de folosit, accesibilă de oriunde, oricând și cu cotații competitive. Pe parcursul anului trecut am construit de la zero, împreună cu clienții noștri, aplicația pentru clienții companii”, a spus Mihai Lazăr, director vânzări trezorerie, Raiffeisen Bank.

Citește și: EXCLUSIV Angajații de lux ai României: peste 50 de bugetari au salarii care depășesc 50.000 de lei pe lună

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piață bancară din România și peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.800 de angajați, 330 de agenții în toată țară, 720 ATM-uri, 393 mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.500 POS-uri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img