joi, 25 aprilie, 2024

Raluca Drăgoi, pe perfuzii! Ce mesaj a transmis manelista familiei sale

Distribuie:

Publicat:

În ultima vreme, Raluca Drăgoi a fost prezentă la o mulțime de concerte, petreceri și evenimente private. Astăzi, nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare cântând, plină de viață și de energie, ci întinsă în pat, cu o branulă la mână, semn că are probleme de sănătate. Iată ce s-a întâmplat cu bruneta!

Deocamdată, celebra manelistă, considerată una dintre cele mai bune voci din lumea manelelor, nu a oferit prea multe detalii cu privire la starea ei de sănătate, însă un lucru este cert: nu se simte deloc bine.

Raluca Drăgoi, pe perfuzii

Raluca Drăgoi a ținut să transmită un mesaj familiei sale. A dat de înțeles că se simte rău și că nu poate ajunge la ziua de naștere a mamei sale, a bunicii sale și pe această cale și-a cerut scuze de la ei.

Ei bine, nu se știe cu ce probleme de sănătate se confruntă bruneta, însă, cel mai probabil, oboseala, stresul și nopțile pierdute se numără printre cauze. Chiar și ala, Raluca Drăgoi a încercat să se afișeze cu zâmbetul pe buze pe Instagram.

Bineînțeles, fanii Ralucăi Drăgoi au fost îngrijorați și s-au întrebat ce s-a întâmplat cu manelista. Rămâne de văzut ce declarații va oferi bruneta despre starea ei medicală în perioada care urmează.

Ce mesaj a avut bruneta pentru familia ei

Raluca Drăgoi a avut și un mesaj pentru cea care i-a dat viață, dar și pentru bunicii săi. Bruneta a mărturisit că în perioada aceasta nu are nevoie decât de liniște, semn că lucrurile nu sunt chiar roz în viața ei personală.

”Da, să fie din partea mea, Raluca, un călduros ”La mulți ani” pentru mama, pentru mamaie și pentru tataie. Vă rog din sufletul meu, măcar zilele astea, am și eu nevoie de puțină liniște. Vă pup și vă mulțumesc pentru înțelegere. De la mine pentru mamaie”, a spus Raluca Drăgoi.

Seara trecută, manelista a fost la un eveniment la Giurgiu, acolo unde a încins atmosfera alături de nume grele din lumea manelelor. Astăzi, pe timpul zilei, bruneta a mers și a probat mai multe rochii, la un atelier.

Nu se știe ce s-a întâmplat de atunci, însă iată că stările de rău i-au pus capac până la lăsarea serii și a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale de specialitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img