marți, 23 aprilie, 2024

Raluca Dumitru de la Survivor România devine concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities. „Mă văd în finală!”

Distribuie:

Publicat:

Fosta concurentă de la Survivor România, Raluca Dumitru, va participa în competiția Bravo, ai stil! Celebrities!

Raluca Dumitru, fosta concurentă de la Survivor România, intră în cea mai dură competiție de modă din țară. Începând din octombrie 2021, vedeta va lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie la Bravo, ai stil! Celebrities.

Raluca Dumitru devine concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Pasionată de modă și stil, o prezență discretă, dar în același timp cu o personalitate puternică, vedeta a acceptat să facă față provocărilor stilistice de la <Bravo, ai stil! Celebrities>. R aluca Dumitru spune că este pregătită de competiție și că are toate atuu-urile pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și  pe telespectatori. 

„Pentru mine <Bravo, ai stil!> este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace.

Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala < Bravo, ai stil! Celebrities >. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, declară Raluca Dumitru. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img