joi, 28 martie, 2024

Raluca l-a pus la colt pe Pepe! ”Normal ca ne-am certat (…) Ce mincinos esti”! Dezvaluiri bomba din intimitatea cuplului Video

Distribuie:

Publicat:

Pepe si Raluca, superba lui sotie, se iubesc de noua ani, s-au casatorit acum 8, au doua fetite minunate impreuna, dar, atunci cand au ocazia, nu ezita sa ”se intepe” pe diverse teme si recunosc ca, desi se inteleg bine, se mai si cearta…

 

”Chiar e în regulă nevastă-mea, după pandemie mi-am dat seama…”, a spus Pepe, râzând, la prima apariție a frumoasei sale soții, Raluca, în fața camerelor pentur un interviu care să îi fie dedicat în totalitate.

”Uite-te și tu cât ești de frumoasă, ești combinația perfectă dintre Rosa și Maria (cele două fetițe ale cuplului, n. red.)”, a încercat să dreagă busuiocul artistul în momentul în care Raluca, zâmbind, i-a aruncat o privire pe care orice bărbat cu experiență în căsătorie o înțelege pe loc și știe că a încurcat-o.

Iar Raluca, cu cel mai frumos zâmbet, chiar inocent, l-a pus imediat la colț pe Pepe, în ciuda eforturilor artistului de a o întrerupe pe soția lui. Întrebată dacă s-au certat vreodată, Raluca, a recunoscut că s-au mai întâmplat și episoade de genul acesta în familia lor. ”Normal că ne-am certat, nu există oameni care să nu se certe. Ar fi anormal să nu avem discuții în contradictoriu…”, a explicat Raluca. Iar apoi, provocată în interviul live să povestească cum s-au cunoscut, Raluca, dovedind un simț al umorului extrem de dezvopltat și arătând că știe cum să îl domine, dacă vrea, pe Pepe, s-a dezlănțuit.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img