vineri, 29 martie, 2024

Raluca Munte, fara inhibitii! Fosta concurenta de la ”Puterea Dragostei” arata senzational

Distribuie:

Publicat:

După ce a ținut o dietă care a scăpat-o de cele câteva kilograme în plus, Raluca Munte arată mai bine ca niciodată și se simte sigură pe sine mai mult ca oricând înainte.

Din acest motiv, deja, Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei” își și răsfață fanii cu postări din ce în ce mai fierbinți, frumoasa șatenă pozând în costum de baie. Și, chiar mai mult decât atât, dacă până acum își expunea cel mult decolteul, de această dată Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei s-a lăsat fotografiată în ipostaze mai fierbinți ca niciodată.

Astfel, pe lângă că s-a lăsat pozată din cap până-n picioare și și-a expus, cu generozitate, formele de fotomodel, Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei” a transformat ”șederea” ei în piscină într-un adevărat show. Astfel, după ce s-a filmat în ipostaze incendiare, Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei” a renunțat la sutien și, pentru o fotografie artistică, a stat topless, acoperindu-și, totuși, formele cu mâinile în așa fel încât să nu îi fie șterse conturile de socializare.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img