News Flash:

Raluca Turcan: "PNL va pleda si vota pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea"

18 Decembrie 2016
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
PNL va pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, va vota in consecinta si va lua in calcul sesizarea CCR in cazul in care PSD va avea castig de cauza la vot, a precizat, duminica, presedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Vom pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si vom vota in consecinta. Regulamentul Camerei Deputatilor este clar si limpede: mandatele persoanelor condamnate definitiv pentru fraude electorale nu pot fi validate. Sper ca toate celelalte partide sa se ralieze acestei pozitii de bun simt si sa voteze impotriva. In cazul in care PSD va avea castig de cauza la vot, luam in calcul sesizarea Curtii Constitutionale", a precizat Raluca Turcan pe Facebook.

Ea a invocat existenta unui precedent din 2004, privind invalidarea mandatului unui senator.

"Nu putem ceda in fata acestui obicei al PSD de a considera ca legile aflate in vigoare sunt, pentru liderii acestui partid, facultative. De altfel, avem un precedent in 2004, cand pentru fapte similare pentru care nu fusese emisa o sentinta judecatoreasca la acel moment, toate partidele au acceptat invalidarea mandatului de senator al persoanei in cauza", a adaugat Turcan.

pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0892 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030825 (s)