vineri, 29 martie, 2024

Ranita GRAV in incendiul de la Colectiv, jurnalista Teodora Maftei s-a stins din viata!

Distribuie:

Publicat:

Clipe cumplite pentru familia Teodorei Maftei, tanara ranita in incendiul de la Colectiv. Jurnalista s-a stins din viata in aceasta dimineata.

Ranita grav in incendiul de la Colectiv, Teodora Maftei a luptat cu toate fortele pentru viata ei, insa, tanara s-a stins in aceasta dimineata pe patul unui spital din Israel.

“Am  vesti triste. In aceasta dimineata – in ciuda tuturor eforturilor si lupta pentru viata ei, Teodora a murit.  Ea a trecut peste weekend intr-o stare stabila, dar situatia sa s-a schimbat dramatic in aceasta dimineata. Medicii au facut tot posibilul pentru a-i salva viata, dar, din pacate situatia a fost prea grea. Mama Teodorei si verisoara ei au fost cu ea in ultimele ei clipe”, a fost anuntul lui Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro tv.
  
Pasionata de fotografie, Teodora Maftei, editor la Pro TV, se pregatea inainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expozitii personale, programata pentru luni, 2 noiembrie, si intitulata “London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”.

Teodora Maftei, in varsta de 36 de ani, a fost insa ranita in incendiul care a avut loc vineri seara, in clubul Colectiv din Bucuresti, aflandu-se in prezent in stare grava, in sectia de terapie intensiva la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img