joi, 25 aprilie, 2024

Raphael Guerreiro, fundasul stanga al echipei Borussia Dortmund, si-a prelungit contractul cu gruparea germana pana in 2023

Distribuie:

Publicat:

Raphael Guerreiro (25 de ani), fundașul stânga al echipei Borussia Dortmund, și-a prelungit, joi, contractul cu gruparea germană până în 2023, anunță MEDIAFAX.

Guerreiro evoluează la Dortmund din 2016, după transferul de la formația franceză FC Lorient. Internaționalul portughez s-a impus ca titular la Borussia, iar conducerea clubului s-a arătat încântată de calitățile sale.

"Raphael este un internațional experimentat, cu o tehnică de fotbalist de top, care poate evolua în mai multe poziții datorită versatilității sale", a fost descrierea făcută de Michael Zorc, directorul sportiv al clubului.

De asemenea, și Guerreiro a subliniat ideea că se simte excelent la clubul pentru care are opt apariții în acest sezon.

"Borussia Dortmund este un club minunat, unde eu și familia mea ne-am simțit excelent în ultimii trei. Voi face tot ce îmi stă în putință să ne atingem obiectivele. Sper să începem de sâmbătă, cu o victorie contra lui Monchengladbach", a spus portughezul.

În cele peste trei sezoane petrecute la Borussia Dortmund, Raphael Guerreiro a acumulat 90 de meciuri, 16 goluri și 17 pase decisive, trecându-și în cont Cupa și Supercupa Germaniei.

După șapte runde disputate în Bundesliga, Borussia Dortmund ocupă locul 8, cu 12 puncte acumulate. Lider este chiar Borussia Monchengladbach, cu 16 puncte, adversara echipei lui Guerrero din weekend.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img