sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Raportul puterii in Parlament s-a restabilit! Un om a inclinat balanta

Distribuie:

Publicat:

In urma plecarilor din PSD, coalitia de guvernare parea ca pierde majoritatea parlamentara. Majoritatea parlamentara, formata din cele doua, se afla la o rascruce, dar in aceste momente, lucrurile se schimba fundamental, deoarece Valeriu Steriu, alaturi de cativa parlamentari PMP, va face pasul care inclina balanta in favoarea PSD. 

Intr-o declaratie acordata pentru stiripesurse.ro, Valeriu Steriu a confirmat ca trece la PSD.
“Mereu am sustinut stabilitatea si mereu am sustinut responsabilitatea. PSD trebuie sustinut pentru ca este castigatorul legitim al alegerilor din decembrie 2016 si trebuie lasat sa-si duca la capat proiectul de guvernare”, a afirmat, exclusiv pentru stiripesurse.ro, Valeriu Steriu. Steriu, care detinea si o functie de conducere in PMP si in PMP Bucuresti a publicat o ampla explicatie pentru gestul sau pe pagina sa de 

''In lumina evenimentelor si declaratiilor publice din ultimul timp, ma simt nevoit sa adopt o pozitie publica. Nu este ceva ce mi-am dorit sau ceva care sa-mi faca placere, dar este un gest necesar pentru a putea sa-mi pastrez intacte stima de sine si respectul. 
Am condus UNPR spre PMP in speranta sincera si onesta ca doua proiecte politice mici pot sa dea nastere unui proiect politic mediu. Si pentru ca am simtit o responsabilitate fata de miile de alesi locali si cei peste 150.000 de alegatori (…). '' se arata intr-un text publicat pe pagina de Facebook al lui Valeriu Steriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img