vineri, 19 aprilie, 2024

Rares Bogdan a detonat ‘nucleara’ in PNL: Ludovic Orban a ajuns ca Viorica Dancila!

Distribuie:

Publicat:

În trei ani de guvernare PSD, cu rare excepții, crizele guvernamentale și schimbările de miniștri s-au făcut sub conducerea lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă din cauza proastei comunicări.

„Viorel Ştefan este un ministru bun dar este dezastru la comunicare”. „Am pierdut un ministru foarte bun (Adrian Țuțuianu), care se pare că a fost victima unei greşeli de comunicare”. „Sunt lucruri pe care le-a făcut, dar pe care (Răzvan Cuc) nu le-a comunicat, din păcate”. Sunt doar câteva despre declarațiile fostului lider PSD Liviu Dragnea atunci când și-a urecheat colegii de la Palatul Victoria.

După ce Dăncilă a ajuns premier, din cauza repetatelor greșeli de comunicare invocate în partid în guvernele Grindeanu și Tudose, Dragnea a bătut cu pumnul în masă:

1. „Dragnea i-a spus premierului că nu este de acord ca aceasta să devină paratrăsnet şi să vorbească în locul miniştrilor despre măsurile care se iau la ministere”, au relatat surse din PSD la acea vreme, potrivit Mediafax.

2. „Principalele calităţi ale viitorilor miniştri: În primul rând trebuie să ştie să comunice”, i-a mai spus Dragnea lui Dăncilă.

PSD a continuat în același stil, cu premierul Viorica Dăncilă oferind explicații în locul majorității miniștrilor.

Problema comunicării miniștrilor și a premierului „paratrăsnet” afectează și noua guvernare liberală.

Prim-vicepreședintele PNL , Rareș Bogdan, le-a transmis miniștrilor PNL, duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL, că ar trebuie să facă rugăciuni zilnic în sănătatea premierului Ludovic Orban pentru că șeful Guvernului face pe „pompierul atomic” și drege busuiocul în cazul miniștrilor care nu comunică sau comunică slab și prin tăcerea lor riscă să afecteze imaginea PNL.

„Mă gândeam zile trecute împreună cu câțiva prieteni dragi și de asta vreau unora dintre dumneavoastră să vă spun să faceți rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban și vă spun de ce. Din trei motive. Unu: pentru că v-a ales să faceți parte din echipa guvernamentală. Doi: pentru că m-a invitat, m-a susținut să intru în PNL și să, plec din presa, pentru că daca aș fi rămas în presa nu stiu cum ați fi scos cămașă și cât de bine v-ați fi simțit după câteva emisiuni făcute de mine. Și trei: să-i mai mulțumiți o data lui Ludovic Orban pentru faptul că este un adevărat pompier atomic, comunica de multe ori și pentru dumneavoastră”, a spus eurodeputatul PNL Rareș Bogdan.

El i-a sfătuit pe miniștri să comunice mai mult, pentru a nu crea probleme partidului.

„Învățați din ceea ce face Ludovic Orban și înțelegeți că comunicarea este singura armă și singura șansă. Dacă nu comunicați, creați o problemă PNL, nu doar dumneavoastră și premierului. Bucurați-vă că aveți paratrăsnetul și omul care vă acoperă atunci când dumneavoastră refuzați comunicarea”, a completat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img