vineri, 19 aprilie, 2024

Rares Bogdan a rabufnit in studioul Realitatea Tv: ‘Vor sa ma aresteze, sa ma trimita de aici, sa ma duca undeva, sa-mi dea in cap’

Distribuie:

Publicat:

Rares Bogdan a rabufnit in studioul Realitatea Tv! Realizatorul tv a spus ca a fost informat despre o serie de discutii privitoare la planurile care se fac zi de zi in PSD pentru a-l scoate din platoul Realitatea TV.

„In fiecare zi la PSD se pregatesc comandouri, in frunte cu Arsene-ciorapel, cum sa ma ridice direct din studio, sa ma aresteze, sa ma trimita de aici, sa ma duca undeva, sa-mi dea in cap, sa ma bata sa nu ma pot ridica. S-au discutat toate aceste aberatii posibile, dar sunt atat de prosti PSD-istii incat discuta asta in toate grupurile parlamentare de la Senat sau in intalnirile lor neintelegand ca intotdeauna acolo unde sunt trei romani, cel putin unul va vorbi. Am fost informat si am inteles ca va stau in gat. O sa va chinui seara de seara si am o mare placere sa va vad cum veti ajunge la 15 procente in preferintele electoratului. Atunci voi fi satisfacut, fericit," a spus Rares Bogdan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img