vineri, 19 aprilie, 2024

Rares Bogdan prezinta rechizitoriul lui Tudorel Toader: ‘A facut mult prea mult rau. A umilit procurori, a umilit judecatori, a creat un haos de nedescris’

Distribuie:

Publicat:

Rareş Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare, a subliniat, la Digi 24, necesitatea ca ministrul Justiţiei să plece. Rareş Bogdan a prezentat un ''rechizitoriu'', în baza căruia a subliniat necesitatea  plecării lui Toader din fruntea Justiţiei.

''Nu mai am pic de încredere în Tudorel Toader. Tudorel Toader trebuie să plece, pentru că el este cel care a făcut cel mai ruşinos raport posibil, mincinos, ticălos, prezentat într-un mod care nu a făcut cinste Ministerului Justiţiei în cazul Laura Codruţa Kovesi. La fel de ticălos raport în cazul Lazăr. Tudorel Toader este cel care, fără de care, Secţia Specială, acest SS, acest adevărat Gestapo, în mâna unui lider politic nu ar fi luat fiintă. Această Secţie Specială, SS, acesta este numele ei, îmi pare rău, fără Tudorel Toader nu ar fi putut funcţiona. Tudorel Toader este obligatoriu să plece. Tudorel Toader a făcut mult prea mult rău. A umilit procurori, a umilit judecători a creat un haos de nedescris în sistem, a introdus noi elemente în sistemul judiciar din România, care să îngenuncheze orice independenţă a Justiţiei în această ţara şi Tudorel Toader nu poate fi apărat de un om care a urmărit ce s-a întâmplat în Justiţia din România în ultimul an. Niciodată în această ţară nu au fost magistraţi mai umiliţi decât în momentul acesta'', a declarat Rareş Bogdan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img