News Flash:

Rasesti : Conducea un ansamblu rutier, fără să aibă acest drept

2 August 2021
928 Vizualizari | 0 Comentarii
Conducea un ansamblu rutier f r s aib acest drept 1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși efectuează cercetări în privinţa unui tânăr care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În ziua de 29 iulie a.c, în jurul orei 11.00, poliţişti de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși,  aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, în dreptul stației Petrom din localitatea de frontieră Râșești, un ansamblu rutier format din  microbuz și remorcă, condus de un moldo-român în vârstă de 29 de ani.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză. „ declara Irina Mirica din cadrul al S.T.P.F. Vaslui

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036750 (s)