marți, 23 aprilie, 2024

Raspuns taios al PSD Barlad la comunicatul emis de liberalii lui Boros : “ Acesti aristocrati liberali voiau sa …..

Distribuie:

Publicat:

PNL face misto pe tema alegerii pentru un nou mandat in fruntea PSD Barlad a deputatului Adrian Solomon. Liberalii barladeni il acuza pe acesta ca nu a ajutat institutiile de invatamant din oras. Replica celor de la PSD nu a intarziat sa apara.

“ Un comunicat somnoros PNL scris de profesori pusi directori de Guvernul PSD si cu salariile marite tot in guvernarea actuala sau de pensionari MAPN cu pensiile marite de acelasi guvern ne atrage atentia. Nu pentru ca ar prezenta vreo realizare a actualei administratii ci din cauza acelorasi acuze pe care ni le aduc, pe care le-au propagat in campania din 2016 si cu care, iata, vor astazi sa mai castige un nemeritat mandat. Plin de metafore xeroxate, textul pare compus de un barbat atins de andropauza si de complexul femeii castratoare si dominatoare. Referintele la lebede si corabii, asa schioape cum sunt, ne dezvaluie fara sa-si propuna, un sine chinuit de un statut social in dobandirea caruia a fost impins de ambitii exterioare lui si care acum ar vrea sa fie oriunde numai in contextul asta nu, presat de responsabilitati pe care nu le poate domina sau rezolva. Putem fi impresionasi de suferinta, totusi in calitate de opozanti politici si nu de critici literari complezenti vom aborda aceasta confesiune involuntara.
Apocaliptic-ca asa sunt anxiosii astia liberali dupa ce au produs tot ei dezastre-ni se canta cantecul „corabiei care se scufunda”, desi la alegerile europarlamentare PNL in frunte cu Boros a obtinut la Barlad locul 3. Apoi se strecoara minciuna candidaturii domnului Solomon, insa presedintele PSD Barlad a anuntat clar si explicit ca nu va candida la localele din 2020. I se atribuie domnului Solomon si pacatul indiferentei fata de liceele Codreanu si Eminescu desi in repetate randuri acesta a somat administratia sa depuna proiectele tehnice la timp, iar amendamentele care au crescut bugetele acestor doua unitati scolare le-au facut consilierii PSD. Cand la sfarsitul lui mai premierul Dancila a vizitat spitalul li Colegiul „Gh.Rosca Codreanu” domnul Boros se ascundea pe la Perieni, era in campanie. Daca voia sa rezolve problemele liceelor ar fi fost o buna ocazie sa o arate. Ca sa contracareze penibiul efect al indolentei proprii in comunicat se reiau vechile acuze, fanfara, Tariceanu,Aldo Moro si Kobe Ungureanu. Le multumim, fiindca asta arata atitudinea franca a unui politician care sanctioneaza tocmai refuzul unor prim-ministri de a cunoaste problemele administratiilor chiar de la cei alesi in fruntea acestora. Acesti aristocrati liberali voiau sa bifeze intalniri comode cu proprii sustinatori ca sa-si auda confirmate propriile stereotipuri negative despre moldoveni sau vasluieni.
Provocarea confruntarilor directe dar si a negocierilor dure nu intra in programul genetic al acestor boieri obisnuiti ca altii sa castige alegeri pentru ei. Daca-si pateaza mansetele si isi sifoneaza papioanele, daca ne vorbeste de rau lumea buna de la Bucuresti sau de la Bruxelles li se strica feng shui-ul. Atatea mofturi si atata prostie combinate ne-au adus in halul in care suntem. Sa te plangi de curatenie cand CUP-ul iti este subordonat, sa te plangi ca nu si se finanteaza proiecte cand ai avut cea mai prietenoasa guvernare de dupa ”90, in conditiile in care acum vreo cativa ani primarii PSD erau amenintati cu DNA-ul, li se faceau procese pe care astazi le castiga. Constructia sodelei de centura a fost inceputa de PSD mai politrucilor care strigati „Politrucii!”. Cat despre scuza penibila cu terenurile neintabulate pe care o folositi sa drenati bani catre Luca et comp asta umple paharul deja plin de porcariile voastre. Tot raul e insa spre bine, dragi liberali trepanati, mai produceti asemenea capodopere de platitudini si autocaracterizari, suntem intotdeauna pe faza ! “ se arata in comunicatul celor de la PSD BARLAD

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img