News Flash:

RASPUNSUL lui Traian Basescu la acuzatiile lui Sebastian Ghita

4 Ianuarie 2017
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
In urma cu putin timp, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, raspunde, printr-o postare pe Facebook, acuzatiilor lui Sebastian Ghita. Acesta afirma faptul ca, discutiile au avut loc in ultimile luni ale anului 2016.

" Am luat nota de inregistrarile aparute in mass media in serialul “Ghita face dreptate”. Cu privire la aceste inregistrari, fac urmatoarele precizari:

1. Inregistrarile au fost facute in cadrul unor discutii private in ultimele luni ale anului 2016;

2. Recunosc inregistrarile ca fiind reale;

3. Autorul a procedat la editarea inregistrarilor, ceea ce este de natura a crea unele confunzii;

4. Nu m-am intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan si, implicit, nici nu am discutat cu domnia sa dosarul Voiculescu;

5. Afirmatiile mele sunt legate de informatii primite de la structurile specializate si nu de la procurori sau judecatori, cu care nu am discutat niciodata dosarul ICA (Voiculescu);

6. Inca inainte de terminarea mandatului si, in mod deosebit, dupa terminarea acestuia, am vorbit frecvent in spatiul public, dar si in intalniri private, exemplificand ceea ce eu consideram a fi abuzuri cu elemente din dosare pe care le cunosteam. In acelasi timp, am vorbit, ori de cate ori am avut ocazia, despre nevoia punerii sub control real de catre Parlament a activitatii serviciilor de informatii, si, in mod deosebit, a SRI." se arata in postarea a fostului presedinte Traian Basescu.

sebastian ghita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028766 (s)