vineri, 29 martie, 2024

Rasturnare de situatie! Cristian Boureanu, la un pas de a scapa de puscarie

Distribuie:

Publicat:

O instanta a decis, miercuri, judecarea lui Cristian Boureanu sub control judeciar, in dosarul in care este acuzat ca a agresat un politist de la Rutiera. Masura instantei nu este definitiva si poate fi contestata, anunta Antena3. Boureanu va ramane in spatele gratiilor, pana ce masura va deveni executorie.

Fostul deputat a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru savarsirea a trei infractiuni de ultraj, el fiind acuzat ca a agresat un politist rutier.

In acelasi dosar, a fost trimisa in judecata si Laura Teodora Dinca, prietena lui Boureanu, acuzata de marturie mincinoasa.

Pe 9 iunie, in jurul orei 1,30, masina in care se afla Cristian Boureanu, alaturi de prietena lui, a fost oprita in trafic de un echipaj de politie rutiera pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala.

In momentul in care politistii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a amenintat un politist si i-a prins acestuia degetele mainii drepte, prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice. Politistul a reactionat si l-a lovit pe Boureanu, acesta cazand la pamant.

Boureanu a fost imobilizat, incatusat si condus la sediul Brigazii Rutiere pentru cercetari. Fiind intr-o stare avansata de ebrietate, lui Boureanu i s-a facut rau, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img