marți, 23 aprilie, 2024

Rasturnare de situatie! Dupa ce s-a certat cu sotul ei, Andreea Tonciu i-a transmis un mesaj incredibil

Distribuie:

Publicat:

Andreea Tonciu si sotul ei au trecut ptin momente mai intense. S-au certat la mare, apoi s-au impacat. Au negat ca au fost amandoi pe litralul romanesc. Acum, se pare ca cei doi isi taiesc povestea de iubire ca in filme. Andreea a facut o frumoasa declaratie de dragoste pentru sotul ei, Daniel Niculescu.

Ce declaratie de dragoste i-a facut Andreea Tonciu sotului ei

Dupa ce Andrei Niculescu, sotul Andreei Tonciu, a lansat unele replici acide, Andreea a facut pasul urmator. Declaratia de dragoste pentru partenerul ei de viata arata ca cei doi au trecut peste momentele mai dificile, iar acum, dupa ce si-au iertat greselile, merg mai departe. Bruneta i-a facut o frumoasa declaratie de iubire lui Andrei, sotul ei.

Vedeta a postat pe o retea de socializare o imagine de la nunta. Poza a fost insotita si de un text emotionant, o declaratie de dragoste.

Fosta asistenta TV i-a scris sotului ei in acel mesaj public ca il va iubi pana la sfarsitul vietii. De asemenea, a spus ca vrea sa imbatraneasca langa el. Si isi doreste sa descopere alaturi de el tot ceea ce este mai frumos.

„O sa te iubesc pentru tot restul vietii mele! Sa imbatranim impreuna si vreau sa descoperim tot ce este mai bine de fiecare data si sa ne schimbam viata in cel mai bun mod!”, a scris Andreea Tonciu pe pagina ei de pe o retea de socializare.

„Chiar sunteti frumosi impreuna si ar fi pacat sa va despartiti! Sa dea Dumnezeu sa treceti peste tot si toate!”, a raspuns cineva la mesajul postat de fosta asistnta TV. Insa aceasta nu a fost singura reactie primita de postarea Andreei Tonciu.

”Multa fericire si tot ce va doriti… oamenii vorbesc ca nu au ce face!”, a mai scris cineva. „Doamne-ajuta!!Asa sa fiti toata viata. Dumnezeu sa va ajute sa depasiti orice obstacol in viata… Sursa voastra de energie si fericirea provin de la Rebekuta voastra”, a fost o alta reactie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img