News Flash:

RASTURNARE DE SITUATIE in cazul chirurgului vedetelor, un valet cu 8 clase: Ce a anuntat Colegiul Medicilor Bucuresti

6 Februarie 2019
890 Vizualizari | 0 Comentarii
media 154940206016051400

Colegiul Medicilor Bucureşti precizează că nu a fost înregistrată nicio reclamaţie de la nicio persoană în cazul falsului medic Matteo Politi care a operat în mai multe clinici deşi absolvise doar opt clase.

„La Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) nu a fost înregistrată nicio reclamaţie în cazul lui Matteo Politi, nici de la medicul estetician care a declarat în mass media că a făcut acest lucru, şi nici de la vreo altă persoană”, au precizat reprezentanţii Colegiului Medicilor Bucureşti, scrie news.ro.

Falsul medic Matteo Politi care a operat în mai multe clinici deşi absolvise doar opt clase primise cod de parafă de la Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicală în 23 martie 2018, funcţionarul care i l-a eliberat fiind mutat disciplinar până la finalizarea anchetei interne, anunţă DSP, care precizează că vor fi verificate toate codurile de parafă eliberate în 2018.

Falsul medic a operat la clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără a avea studii medicale, deşi conform CV-ului absolvise universităţi prestigioase, scrie Libertatea, care precizează că bărbatul, pe numele real Matteo Politi şi fost valet de parcare, nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 23 queries | Mysql time :0.055491 (s)