vineri, 29 martie, 2024

Rasturnare de situatie in cazul mortii actritei din „Las Fierbinti”. S-a aflat azi, la o zi dupa inmormantare. Ultima dorinta a vedetei care l-a scos din minti pe criminal a fost…

Distribuie:

Publicat:

Apar noi detalii in cazul mortii modelului moldovean Anastasia Cecati. Jurnalistii din Republica Moldova vin cu noi precizari in cazul care a socat Romania si Moldova.

 Moartea Anastasiei Cecati a indurerat lumea

S-a aflat ca relatia dintre Anastasia si ALexei Mitachi, cel care a omorat-o, era deteriorata de ceva vreme si certurile dintre cei doi erau la ordinea zilei.

Publika.md scrie ca Anastasia ar fi avut anumite pretentii de la Alexei, iar acesta i-a refuzat dorintele din motive doar de el stiute.

Mai exact, Anastasia i-a cerut lui Mitachi sa ii deschida o clinica stomatologica pe numele ei, chiar in Dubai.

Mai mult, tot conform ultimelor descoperiri in acest caz, Anastasia nu i-a permis sotului sa o viziteze pe fiica celor doi si i-a cerut sa achite o taxa de 1.000 de euro. Nu se stie ce reprezenta acea taxa cu exactitate.

Anastasia a fost omorata de sotul ei duminica, iar o fetita de numai 3 saptamani a ramas pe drumuri. Alexei s-a sinucis la scurt timp dupa ce a comis crima. Amandoi au fost condusi ieri pe ultimul drum.

La scurt timp dupa moartea Anastasiei, a aparut un mesaj dureros pe pagina de Facebook care i-a apartinut modelului.

„In memoriam Anastasia Cia

Speram ca aceia care au iubit-o pe Anastasia vor gasi alinare vizitandu-i profilul pentru a-si aminti de ea si a o comemora”, scrie acum pe pagina de Facebook a Anastasiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img