vineri, 19 aprilie, 2024

Rasturnare de situatie intr-un caz de viol din Vaslui. Victima a decedat, violatorul sustine ca este impotent! Procurorii il contrazic!

Distribuie:

Publicat:

Un batran de 70 de ani din Negresti a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare, fiind acuzat ca a violat o femeie de 80 de ani. Fapta s-a consumat in anul 2013. In tot acest timp, el a sustinut sus si tare ca nu este vinovat, asa ca a fost cercetat in stare de libertate.. In toamna anului trecut, pe baza rezultatelor ADN, care il indicau drept autor, batranul a fost trimis in judecata. „Cine stie pe cine a vazut, care nu o ducea pe ea, umbla zilnic. Era mai batrana ca mine. O ducea oricine! Nu am intrat in viata vietii mele la ea. Nici prin cap nu mi-a taiat asa ceva. Eu is om de 70 ani, mi-e rusine sa va zic, dar nu is eu om sa ma duc la femei”, a spus suspectul.

„Mama fost violata de individ. Daca nu era violata, nu mi-ar fi trimis oameni sa il iert, ca nu e vinovat. Eu am mers la poarta lui sa vorbesc cu el, nu era, era nevasta, ea socata”, a spus fiica victimei.

In noiembrie 2013, barbatul ar fi dat buzna in casa peste o femeie de 80 de ani si, sub o ploaie de lovituri, a intretinut cu aceasta raporturi sexuale. Victima a fost transportata la spital si a avut nevoie de 12 zile de ingrijiri medicale. Nimeni nu l-a crezut in stare pe barbatul de 70 de ani sa faca una ca asta, el fiind cunoscut drept un om gospodar si serios in localitate. Mai mutl decat atat, el a negat vehement orice implicare si si-a sustinut nevinovatia in fata anchetatorilor, dar si a familiei, care il apara in continuare. Pe baza probelor AND, in toamna anului trecut, judecatorii l-au trimis in judecata pt viol si violare de domiciliu. Cel acuzat nu si-a schimbat declaratia si a sperat sa scape basma curata. Victima a decedat la cateva luni dupa viol. rudele acesteia si-au pus sperantele in judecatori, care acum au decis sa-l condamne pe barbat la 3 ani de inchisoare cu executare. Hotararea pronuntata de Judecatoria Vaslui nu este definitiva. Victima a sustinut tot timpul ca nu mai poate face nimic unei femei, darămite unei babe. Este gospodar si respectat, iar familia a sustinut ca rudele victimei le-ar fi cerut bani, lucru infirmat de fiica batranei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img