marți, 23 aprilie, 2024

Razboi total in muzica populara! Celebrul Nicolae Botgros il ataca pe Marius Baldovin! Ce s-a intamplat intre cei doi de a luat lumea artistica foc?

Distribuie:

Publicat:

Nicolae Botgros îl atacă dur pe Marius Baldovin! De câteva zile, lumea muzicii populare fierbe! Celebrul dirijor Nicolae Botgros a reacționat pe adresele de socializare după ce și-a văzut numele pe afișul unui spectacol concurs de talente, în calitate de jurat, iar el nu ar fi avut cunoștință de acest lucru.

Nicolae Botgros îl atacă dur pe Marius Baldovin! ”A decis să facă un afiș cu participarea mea, fără să mă anunțe pe mine personal de acest lucru”

Indignat, Nicolae Botgros a ținut să spună totul despre Festivalul Național ”Drag îmi e să cânt, să joc”, un festival ce a pornit la drum cu ideea de a contribui la descoperirea oamenilor talentați din muzica populară autohtonă, cu vârste începând de la trei ani, până la 65 de ani, totul urmând să se petreacă în mediul online, întrucât, în alte condiții nu se putea realiza nimic din cauza pandemiei de coronavirus.

”În lista organizatorilor, mi-am găsit și numele meu, da, pentru că cei din juriu fac parte din staful organizatoric”

Nicolae Botgros îl atacă dur pe Marius Baldovin. ”Astăzi vreau să vă atrag atenția asupra instrumentelor folosite de escrocii din lumea artistică. Da, avem și de ăștia.

Ieri (n.r 7 august), mi-am dat seama că sunt implicat într-o campanie frauduloasă prin care se vrea obținerea ilicită a surselor financiare. Sub pretextul organizării unui “festival”, acești INFRACTORI folosesc numele artiștilor pentru a câștiga încrederea publicului larg, după care solicită acea taxă de participare.

În lista organizatorilor, mi-am găsit și numele meu, da, pentru că cei din juriu fac parte din staful organizatoric. Acest impostor, Marius Baldovin a decis să facă un afiș cu participarea mea, fără să mă anunțe pe mine personal de acest lucru, respectiv, și-a asumat "responsabilitatea" de a cere bani din numele meu. Oameni buni, rog să fiți extrem de circumspecți și să alegeți surse de informare credibile”, a menționat Nicolae Botgros pe adresa lui de Facebook.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img