miercuri, 24 aprilie, 2024

Razboi total intre Iohannis,Ponta si Ciolos

Distribuie:

Publicat:

Razboi total deschis de Victor Ponta cu marii sai dusmani, Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Fostul premier a devoalat, intr-o emisiune TV, marile gafe ale celor doi adversari.

“Sistemul, ca despre asta discuta. Ciolos si Iohannis vorbesc de sistem. Nicusor Dan si Alina Gorghiu nu stiu despre ce vorbesc. Ei spun ca nu stiu sa guverneze bine, dar sa nu ii votati pe aia ca sunt comunisti, hoti si prosti. In 2017 ar putea fi guvern PSD – ALDE si vor fi lucruri bune sau va fi ce e si azi, adica dosare la politicieni, oameni de afaceri romani. Daca a mai ramas vreo firma romaneasca, la anul va fi inchisa. In 2014 a aparut la escrocii de la Mediafax cu Ponta creste TVA-ul si cota unica. Am facut invers. Proiectul lui Liviu Dragnea nu e bun ca e al PSD-ului.

Legea lui Liviu Dragnea cu eliminarea celor 102 taxe nu a fost pe placul lui Dacian Ciolos, care ar putea sa o atace la CCR. Ponta ii taxeaza pe liberali care au votat in bloc pentru aceasta lege. “Aici e un pic de schizofrenie. Pai Dacian Ciolos nu e premierul PNL-ului? PNL a votat legea si seful lor, Ciolos spune ca nu e buna. Declaratia domnului Ciolos am mai auzit-o. E una de birocrat ca a celor de la FMI.

O sa va dau niste declaratii ale lui Klaus Iohannis, dar le pun in ghilimele ca sa nu mai imi faca Guvernul vreun dosar. Nu mai exista democratie in Romania. Domnul Iohannis a spus ca putem vota ce vrem noi pe 11 decembrie ca tot pe Ciolos il pune premier chiar daca nu candideaza. Domnul Iohannis in cei doi ani de mandat a facut toate greselile si erorile lui Traian Basescu in zece ani. A facut dosare tuturor adversarilor politici. Acum nu-i convine lui Basescu. Are si el dosar. Asta i se va intampla si lui Klaus Iohannis. Va avea dosar”, a mai spus Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img