vineri, 19 aprilie, 2024

RAZBOI TOTAL intre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose! Se repeta episodul Grindeanu?

Distribuie:

Publicat:

Razboiul dintre Liviu Dragnea si premierii propusi de PSD pare sa nu se mai sfarseasca.

Potrivit unor informatii aparute pe surse, la trei zile dupa depunerea juramantului de la Cotroceni, Mihai Tudose l-a sunat pe Dragnea si i-a spus raspicat ca nu vrea sa raspunda la comenzile de la partid si ca nu va pune in aplicare proiectul de guvernare ad litteram.
Premierul nu s-a oprit insa aici. Mihai Tudose a recuperat oamenii din guvernul Grindeanu. Doi fosti ministri, Serban-Constantin Valeca si Eugen Orlando Teodorovici, au fost numiti consilieri onorifici ai prim-ministrului.

Luni, adica la trei zile de la depunerea juramantului la Cotroceni, Tudose i-a comunicat lui Dragnea ca nu mai are ce discuta cu el, ca nu vrea sa raspunda la comenzi si mai ales nu vrea sa puna in aplicare noul program de guvernare, pe care el nu l-a aprobat, zice el, ca nu stia cat e de nasol, mai ales partea cu taxele si impozitele, despre care spune ca va distruge economia si firmele.
A fost o mare cearta intre ei la telefon luni seara, Dragnea i-a reprosat unele numiri facute de Tudose in Guvern si faptul ca repeta greselile lui Grindeanu, Tudose i-a replicat lui Dragnea ca nu are de gand sa fie soldat care executa ordine in orb. Tudose a avut o mica discutie pe tema asta si cu Iohannis inainte de CSAT, dupa care Iohannis a zis in conefrinta de presa ca a inteles ca premierul nu sustine programul de guvernare al PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img