News Flash:

Razia politistilor municipiului Husi in mediu rural si urban

18 Decembrie 2013
2740 Vizualizari | 0 Comentarii
inspectie politie
Politistii din cadrul Politiei Mun Husi au organizat o actiune atat in mediul rural cat si in cel urban prin care  s-a urmarit asigurarea si mentinerea unui climat de siguranta civila prin respectarea normelor de convetuire sociala si a ordinei si linistei publice.

Acestia au verificat agentii economici cu privire la provenienta si insotirea marfurilor oferite spre vanzare, precum si combaterea faptelor de natura penala si contraventionala cu regim de circulatie rutier.In urma actiunii desfasurate au fost verificate 19 unitati economice.

Dintre cele 19 unitati doar intr-una organele de control au gasit nereguli, astfel incat pe raza comunei Duda-Epureni, politistii au efectuat controale in doua discoteci. Administratorul unei societati comerciale nu a putut prezenta documentele de provenienta pentru marfurile de la vanzare. Ba mai mult, acesta a luat in deradere organele de control spunandu-le ca merge la Husi sa aduca documentele, iar in decurs de o ora intorcandu-se fara vreun act doveditor.

Pentru acest fapt au fost luate masuri de sanctionare in conformitate cu prevederile Legii 12/1990 si  anume, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii (in special bauturi alcoolice si nonalcoolice).

Gurile rele din Husi cat si din comuna Duda-Epureni vorbesc despre faptul ca in comuna Duda-Epureni nimeni nu isi poate deschide vreo afacere de tip magazin sau discoteca din prisma suprematiei si relatiilor pe care le detine fostul primar al comunei si anume, stimabilul Vasilache Sandu.

politistii duda-epureni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 23 queries | Mysql time :0.045939 (s)