News Flash:

Razie la Barlad in cadrul actiunii „BLOCADA”

5 Septembrie 2014
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii barladeni au ridicat in vederea confiscarii 1200 de tigari cu timbre de accizare din Republica Moldova si Ucraina,  de la un barbat de 43 de ani, din municipiul Barlad.

Joi,4 septembrie, in urma activitatilor organizate in cadrul Actiunii „Blocada”, politistii barladeni l-au identificat in zona unei piete din municipiul Barlad pe D. Sergiu, de 43 de ani, din localitate, care avea asupra sa 40 de pachete de tigari cu timbru de accizare din Republica Moldova si 20 de pachete de tigari cu timbru de accizare din Republica Ucraina.

Pe numele barbatului politistii au intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in vederea comercializarii de bunuri ori marfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia, fapta prevazuta si pedepsita de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal al Romaniei.

    „Efectuand verificari, politistii au constatat ca D. Sergiu mai este cercetat in alt dosar penal, intocmit in luna martie a.c., pentru savarsirea aceluiasi tip de infractiune  (in timp ce se afla intr-o piata din municipiul Barlad, asupra sa au fost gasite de catre politisti peste 1400 de tigarete cu timbre de accizare din Moldova si Ucraina). De asemenea, in perioada 2013-2014, barbatul a fost depistat de inca 7 ori de catre politisti in timp ce comercializa tigari de contrabanda, acesta fiind sanctionat contraventional de fiecare data, conform  Legii 12/1990, pentru efectuarea de activitati de productie, comert sau prestari de servicii, dupa caz, cu bunuri a caror provenienta nu este dovedita, in conditiile legii.”a declarat Alina Tonica,responsabil mass-media al IPJ Vaslui.

politistii barladeni municipiul barlad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011791 (s)