joi, 18 aprilie, 2024

Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Biancai Dragusanu, decizie radicala: ”Vreau sa castig Exatlon”!

Distribuie:

Publicat:

S-a hotarat sa castige show-ul fenomen ”Exatlon”, iar pentru asta trage de fiare si incearca sa se mentina intr-o forma fizica excelenta. A urmarit cu mare interes concursul, nu pierde niciun episod si doreste sa devina primul concurent din afara sportului de performanta care reuseste sa castige. In ceea ce priveste taria psihica, Razvan Botezatu declara ca nu vor fi probleme, mai ales ca a ”indurat” enorm de mult in alte vremuri.

Razvan Botezatu spune ca isi face antrenamentul in functie de tot ceea ce vede la televizor. Si crede ca, peste cateva luni, va deveni sufiecient de puternic pentru a… castiga.

”Voi fi primul concurent care, venit din  afara sportului, voi reusi sa castig. Am vazut artistii cum s-au descurcat, eu o sa o fac mult mai bine. Ma uit la fiecare episod si ma antrenez in functie de ceea ce vad la televizor. Vreau ca in cateva luni, cat mai am la dispozitie, sa devin suficient de puternic sa castig competitia. Vreau sa fiu primul concurent din afara sportului de performanta care sa reuseasca sa castige reality-show-ul. Iar cand bvine vorba de tarie psihica, la cate am indurat eu, statul la baraca mi-ar parea un concediu”, a spus Razvan Botezatu.

Mai mult decat atat, deja de mai bine de o luna, merge zi de zi la sala si chiar a inceput un regim care sa il transforme intr-un pachet de muschi.

”Am tot fost gras, acum am decis sa am grija, cu adevarat, de corpul meu, sa fiu intr-o forma fizica cum nu am mai fost vreodata. Sunt foarte atent la ce mananc, mi s-a facut un regim de care ma tin cu sfintenie si efectele deja se vad. Oricum, ma simt mai bine ca niciodata”, a mai declarat Razvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img