News Flash:

Razvan Cuc, ministrul desemnat al Transporturilor: "Avionul Blue Air intors din drum avea probleme la un motor"

29 Iunie 2017
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
Un avion al companiei Blue Air, care trebuia sa ajunga de la Bucuresti la Palma de Mallorca, s-a intors, joi, pe pista si a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. UPDATE: Ministrul desemnat al Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat ca a fost informat de catre Autoritatea Aeronautica despre faptul ca avionul care s-a intors din zbor, joi dimineata, pe aeroportul Otopeni avea probleme la un motor.

UPDATE „Am fost informat de catre domnul director de la Autoritatea Aeronautica, este vorba despre o defectiune la un motor, care constituia o problema de siguranta, si in perioada urmatoare se va desfasura o ancheta pentru a stabili care a fost problema din punct de vedere tehnic”, a declarat oficialul, la iesirea din sedinta in care comisiile parlamentare reunite l-au validat pentru un nou mandat de ministru al Transporturilor.


Un avion al companiei Blue Air, care trebuia sa ajunga de la Bucuresti la Palma de Mallorca, s-a intors, joi, pe pista si a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda, dupa ce comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.


„Cursa 0B 9247 Bucuresti – Palma de Mallorca, apartinand companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti la ora 09.00. Dupa decolare, la ora 09.09, comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coanda s-a format dispozitivul de urgenta, conform procedurilor standard”, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Aeronava a aterizat in siguranta, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri si echipajul.


Stire "Cursa 0B 9247 Bucuresti – Palma de Mallorca, apartinand companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti la ora 09.00. Dupa decolare, la ora 09.09, comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coanda s-a format dispozitivul de urgenta, conform procedurilor standard", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.


Aeronava a aterizat in siguranta, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri si echipajul.


Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coanda se desfasoara in conditii normale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0992 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032407 (s)