vineri, 29 martie, 2024

Razvan si Dani au facut cele mai tari glume despre zgarcenia lui Dan Negru: ‘E atat de bogat incat are niste oameni la televizor care sunt in locul lui! Sunt convins ca e pe o insula in Caraibe’

Distribuie:

Publicat:

Matinalii de la Antena 1, Razvan Simion si Dani Otil, au fost invitati de curand la interviurile aniversare 10 ani de Paginademedia, unde au lansat o ploaie de glume despre un coleg de televiziune.

Cei doi prezentatori s-au intrecut in ironii amicale despre zgarcenia lui Dan Negru.

Reda mai jos cateva din glumele facute de cei doi matinali pe seama colegului Dan Negru, publicate pe  paginademedia.ro.

“El o sa spuna de noi ca suntem chitrosi. La el e o certitudine, la noi sunt doar niste zvonuri”

“Ce cumpara acum? Palatul Parlamentului? A vrut sa ia Catedrala Neamului, dar nu e gata si nu poti sa dai banii pe ce nu e gata”

“De cand il stiu, el n-a dat o cafea. Dar suntem convinsi ca are propria fabrica de cafea sau plantatie de cafea”

“Eu cred ca este atat de bogat incat are niste oameni la televizor care sunt Dan Negru in locul lui. E ca Che Guevara, sunt convins ca e pe o insula in Caraibe”

“Pentru ca a aflat intr-o sedinta ca mergem in aceeasi directie, m-a rugat sa-l iau. Eu i-am vazut masina in parcarea televiziunii. Cu siguranta, a vrut sa economiseasca”

“Daca te duci la cadastru sau la publicitate imobiliara sa scoti un extras, langa stampila lor scrie Dan Negru. Cred ca are si Oficiul de Cadastru, e al lui”

“Singura sansa sa fi vazut live-ul Negru e sa fi fost la cineva in masina si sa-i fi facut hotspot. El nu-si consuma netul. Se mai duce la cate un Mec, dar nu intra, ca si ala costa. Ia netul de afara. Sta in trenulet. Daca va intrebati ce face Negru in trenulet si in vaporas la Mec, ia net de la copii”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img