miercuri, 24 aprilie, 2024

Rețeta de poțiune anti-boală

Distribuie:

Publicat:

Rețeta de poțiune anti-boală. Frigul nu ne oferă niciun cadou toamna și iarna. Drept urmare, corpul nostru slăbește și ne simțim obosiți, ceea ce lasă ușa deschisă tuturor micilor germeni care se află în jur. Pentru a contracara efectele frigului de iarnă, există o băutură minunată chinezească, care este foarte energizantă: pipi de dragon. Sub acest nume neobișnuit care te poate face să zâmbești, există de fapt un adevărat concentrat natural de vitamine și nutrienți buni. În plus, această băutură milenară va fi ideală și pentru a vă alina articulațiile. Și dacă întâmpinați primele simptome ale gripei sau răcelii, vă va stimula sistemul imunitar pentru a pune capăt rapid bolii. Iată ce trebuie să știți despre acest remediu ancestral pentru iarna, precum și pregătirea ușoară a acestuia.

Ingrediente:

Lămâie

Lamaia este bogată în vitamina C și antioxidanți pentru a sprijini sistemul imunitar și a lupta împotriva bolilor. În plus, oferă proprietăți puternice antiseptice, antibiotice și antivirale. Așadar, este imposibil să nu o ai în compozitia acestei băuturi energizante si răcoritoare.

Ghimbir

În această băutură, el adaugă câteva vitamine, oligoelemente și săruri minerale suplimentare utile împotriva oboselii. De asemenea, ghimbirul proaspăt sau praf este atât antiinflamator, cât și analgezic, ceea ce îl face un aliat prețios pentru organismul nostru. Acest antiviral și antibacterian cunoscut a fi foarte bun pentru digestie este, prin urmare, util și împotriva durerilor de cap și a tuturor plăgilor minore din timpul iernii. În plus, poate fi util în lupta impotriva reumatismului, a tendinitei sau chiar a durerii de spate scăzute.

Rețeta de poțiune anti-boală. Curcumă

Se spune că are o mie și una de proprietăți, principalele fiind antiinflamatoare, analgezice și digestive. Astfel, poate fi la fel de eficient împotriva tulburărilor digestive ca și împotriva artritei. Și in plus este excelent pentru inimă și împotriva colesterolului rău.

Ardei iute

Opțional, ardeiul rămâne puțin în plus, insa, plin de caracter, acesta trezește întregul organism. Într-adevăr, acest antioxidant oferă numeroase vitamine și oligoelemente. Și asta nu este totul! Este excelent pentru digestie, detoxifică organismul, reglează corpul și ameliorează durerile (artrită, răceli etc.).

Ingredientele:

5 lămâi organice

100 g ghimbir
50 g turmeric
Chili (opțional) și ardei (pentru a absorbi mai bine turmericul)

Rețeta de poțiune anti-boală. Etapele:

1) Începeți prin a curata și a taia ghimbirul și turmericul în bucăți mici.

2) Apoi, aveți grijă la lămâi: daca nu sunt din agricultura ecologică, va trebui să îndepărtați coaja.

3) Tot ce trebuie să faci este să pui toate ingredientele în blender sau extractor de suc! În general, se obține un preparat pastos și nu foarte lichid.

Trebuie consumat în aproximativ zece zile si bine păstrat într-un recipient etanș.

Rețeta de poțiune anti-boală. Cum să consumi această băutură?

Trebuie consumata dimineața. În general, vă recomandăm să o consumați rece pentru a-și păstra nutrienții. Acesta este și motivul pentru care presarea la rece este importantă pentru a o pregăti: nu vrem ca nimic din lume să distrugă vitamina C foarte fragilă! Deoarece gustul său este foarte puternic și picant, nu ezităm să-l folosim ca sirop. Bautura va fi, prin urmare, diluata în apă rece sau călduță sau chiar limonadă sau suc de nucă de cocos pentru mai multă dulceață. De asemenea, este posibil să puneți lapte vegetal cu puțin zahăr, scorțișoară sau sirop de agave, ca în sucurile de fructe (suc de portocale, caise, mango, ananas…) pentru a-i înmuia aromele intense.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img