joi, 25 aprilie, 2024

Reacția emoționantă a Roxanei Dobre când și-a văzut soțul pe Internet. Ce mesaj a postat pe live-ul în care dezmințea zvonul morții lui

Distribuie:

Publicat:

După ce a apărut știrea falsă care anunța decesul lui Florin Salam, manelistul a fost cel care a făcut un live pe pagina lui personală de socializare și a oferit toate detaliile despre starea lui de sănătate. Fanii, dar și apropiați manelistului au fost cei care i-au transmis numeroase mesaje, iar soția sa, Roxana Dobre, a reacționat imediat în secțiunea de comentarii. Iată ce a transmis partenera de viață a artistului!

Știrea falsă care anunța decesul lui Florin Salam a șocat pe toată lumea, iar fanii, dar și apropiații manelistului au fost cei care s-au îngrijorat, motiv pentru care l-au contactat imediat pe artist. Artistul este cel care a oferit o reacție pe contul său personal de Facebook a oferii toate detaliile despre starea lui de sănătate.

Roxana Dobre, reacție după ce și-a văzut soțul pe Internet

Florin Salam a fost infectat cu COVID-19, iar starea lui de sănătate nu a fost una bună. Manelistul a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă mai are nevoie de recuperare. Fanii, dar și apropiații cântărețului au trimis numeroase mesaje pe rețelele de socializare, însă și soția lui a fost cea care a reacționat imediat pe live-ul lui Florin Salam atunci când a vrut să anunțe pe toată lumea că este bine.

Roxana Dobre este tot timpul alături de soțul ei, iar de această dată partenera de viața a cântărețului și-a exprimat sentimentele pe contul său personal de Facebook și i-a transmis un mesaj emoționant chiar în secțiunea de comentarii.

''Te iubesc!'', a scris Roxana Dobre pe rețelele de socializare.

Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că a murit

Florin Salam a fost cel care a oferit primele declarații, asta după ce în presă a apărut că a murit. Cântărețul a fost cel care a făcut și câteva live-uri pe pagina lui personală de Facebook, acolo unde a oferit toate detaliile despre starea lui de sănătate.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit, iar din păcate, această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vor revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine, Pro TV”, a scris Florin Salam pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img