joi, 25 aprilie, 2024

Reacția lui Daniel Onoriu, atunci când a aflat că Isabela a fost cerută de soție de noul iubit! Mesajele dintre cei doi au fost făcute publice: „O să se ducă el la pușcărie cum m-am dus eu?”

Distribuie:

Publicat:

Daniel Onoriu i-a scris Isabelei, după ce a aflat că aceasta și-a refăcut viața alături de un alt bărbat și că a fost cerută de soție.

Vestea că Daniel și Isabela Onoriu divorțează, după o căsnicie de 6 ani, a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi au trecut prin multe greutăți împreună. Situația dintre ei a degenerat, însă, atunci când pilotul de curse a început să o amenințe pe fosta parteneră de viață.

Tânăra s-a temut pentru viața sa, motiv pentru care a obținut un ordin de restricție pe numele fostului sportiv, pe care acesta l-a încălcat, fiind închis pentru o perioadă de 30 de zile.

Deși fanii cuplului se așteptau ca marea împăcare dintre cei doi foști să se producă mai repede sau mai târziu, ei bine, separarea dintre ei pare a fi una definitivă, mai ales că Isabela și-a refăcut viața alături de un alt bărbat și mai mult decât atât, aceasta a fost deja cerută de soție.

Daniel Onoriu i-a scris imediat fostei soții:  ”Acrește-mă!”, îi spune el, iar Isabela îi răspunde ferm:  ”Oprește-te! Sunt cu cineva!”, se arată în mesajele dintre cei doi, potrivit Cancan. Fostul pilot de curse a ținut, însă, să-i reamintească ce a făcut pentru ea, iar acesta i-a scris un alt mesaj: ”O să se ducă el la pușcărie cum m-am dus eu?”, la

care a adăugat:  „ O să te rogi pentru el cum te-ai rugat pentru mine să-ți ia viața ca să i-o dai lui?”.

Continaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img