joi, 25 aprilie, 2024

Reactia incredibila a lui Alexandru Arsinel atunci cand a aflat ca o sa fie inlocuit din reclamele de la Catena!

Distribuie:

Publicat:

Stela Popescu a indoliat o tara intreaga dupa ce s-a stins din viata pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, in urma unui atac cerebral. Actrita era placuta de toata lumea si era implicata in mai multe proiecte. Printre care si reclamele de la farmacia Catena. Ea aparea in mai multe spoturi publicitare alaturi de bunul ei prieten si coleg, Alexandru Arsinel.

Din pacate, odata cu disparitia ei, cei de la Catena au fost nevoiti sa ii gaseasca o inlocuitoare Stelei Popescu. Au ales-o pe Maria Dragomiroiu, care a aparut deja pe afisele farmaciei, dar si in reclamele de la radio si tv. Mai mult de atat, si Alexandru Arsinel a ramas fara colaborarea cu Catena, dupa ce mai bine de 9 ani a fost impreuna cu Stela Popescu imaginea lantului de farmacii.

Astfel, actorul a fost si el inlocuit cu un actor mai tanar, care este coleg cu el la Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”. Cristi Simion i-a luat locul lui Arsinel in reclamele de la Catena. Alexandru Arsinel a vorbit despre contractul lui cu farmacia Catena. Actorul este vizibil deranjat de faptul ca a fost inlocuit, desi Stela Popescu a trecut in nefiinta. „Ar trebui sa-i contactati pe ei si sa-i intrebati. In ceea ce ma priveste, probabil va fi o perioada in care voi avea o pauza, ca sa se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru multi sa mai vada acele reclame la televizor”, a spus actorul, pentru Click!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img