joi, 18 aprilie, 2024

Reactia liderilor PSD Iasi dupa stabilirea componentei Guvernului Dancila: “Ma bucura faptul ca premierul a acordat o atentie sporita Moldovei”

Distribuie:

Publicat:

n urma sedintei Comitetului Executiv National de astazi au fost stabilite propunerile PSD care vor face parte din Guvernul Dancila. Astfel, doi ieseni, Tudorel Toader si social-democratul Bogdan Cojocaru, presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret al PSD vor face parte din guvernul condus de Viorica Dancila. Tudorel Toader isi va continua activitatea la Ministerul Justitiei, iar Bogdan Cojocaru va prelua Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

„Ma bucura faptul ca doamna Viorica Dancila a acordat o atentie sporita Iasului si Moldovei. Toti liderii din aceasta regiune am dat dovada de unitate si sprijin reciproc. Sase dintre ministerele cele mai importante vor fi conduse de ministri propusi de organizatiile din zona Moldovei (Ana Birchall  – viceprim-ministru pentru implementarea Parteneriatelor Strategice, sustinuta de PSD Vaslui, Valentin Popa la Ministerul Educatiei Nationale, sustinut de PSD Suceava, Daniel Andrusca la Ministerul Economiei, sustinut de PSD Neamt, Lucian Sova la Ministerul Trasporturilor sustinut de PSD Bacau si cei doi ieseni de la Ministerul Justitiei si Ministerul Comunicatiilor sustinuti de PSD Iasi). Cred ca este cel mai echilibrat guvern propus de PSD din toate punctele de vedere. Si ma refer aici la pregatirea profesionala a celor care vor face parte din noul cabinet, dar si la reprezentativitatea geografica. Sunt si nume noi, dar si ministri din vechiul guvern", a aratat Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img