vineri, 26 aprilie, 2024

Reactia ministrului Liviu Pop, la comunicatul de presa al Departamentului de stat din America

Distribuie:

Publicat:

Dupa Olguta Vasilescu si ministrul Educatiei a avut o reactie dupa comunicatul SUA! Liviu Pop a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, referitor ingrijorarea exprimata de Statele Unite cu privire la legile justitiei, ca poate fi luat in calcul ce spun cei de pe margine, insa Parlamentul este cel care decide in final.

"Cred ca indiferent de ce spune Departamentul de Stat american sau orice alta entitate, in Parlament trebuie decis. Pana la urma Parlamentul va decide acest lucru. Ce ne spun cei de pe margine putem lua in calcul. Ceed ca dezbaterea trebuie facuta serios in Parlament, indiferent ce spune un ministru sau un departament. Inca nu am avut o discutie cu premierul pe tema reactiei departamentului de stat, poate maine in Guvern. Dar nu cred ca Guvernul mai poate influenta in vreun fel", a declarat Liviu Pop, pentru MEDIAFAX.

Statele Unite au anuntat ca isi exprima ingrijorarea in legatura cu modificarile propuse de Comisia parlamentara speciala, avertizand ca masurile risca sa afecteze actiunile de combatere a coruptiei si independenta justitiei din Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img