joi, 25 aprilie, 2024

Reactia oficiala a politistilor dupa ce What’s Up s-a luat la bataie cu un vecin

Distribuie:

Publicat:

Cantaretul What's Up a fost implicat intr-un incident ieri seara, dupa ce un vecin a sunat la 112 si a reclamat ca din locuinta artistului se aude muzica foarte tare. What's Up a reactionat urat si ar fi si sarit la bataie, spun surse citate de Romania TV.

Comunicatul Politiei dupa incidentul cu What's Up

What's Up a fost amendat cu 1.000 de lei dupa ce a luat la bataie un vecin. Cantaretul este cercetat de asemenea si pentru deranjarea ordinii si linistii publice.

Ce spun politistii dupa incidentul violent in care a fost implicat Marius Ivancea, aka What's Up?

”La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon, pentru efectuarea de activități specifice. În urma verificărilor bărbatul respectiv a fost identificat, în cauză fiind întocmit și un proces verbal, în care au fost consemnate aspectele constatate. Întrucât bărbatul reclamat a devenit recalcitrant, perturbând liniștea și ordinea publică, polițiștii l-au sancționat contravențional conform legii 61/ 91, cu amendă de 1000 de lei. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, la aceeași dată au fost depuse 5 sesizări scrise față de același bărbat, cu privire la faptul că în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată, sens în care, polițiștii ilfoveni din Pantelimon efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept", se arata intr-un comunicat al Politiei.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img