vineri, 19 aprilie, 2024

Reactia socanta a OANEI ROMAN, atunci cand a aflat ce a comentat TEO TRANDAFIR despre ea

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman a dat astazi peste un articol in care aparea reactia pe care a avut-o Teo Trandafir atunci cand a vazut poze cu ea gravida in noua luni.
“Daca m-ati iubit vreodata trebuie sa vedeti aceste fotografii! E un peisaj. E vorba despre un peisaj cu o femeie. Nu asta voiam sa va spun. Ci ca ii multumesc domnului din Piatra Neamt care a pus urmatorul comentariu: ‘pufosenie mica’. Treaba voastra daca nu le vedeti. Nu am nicio problema cu ea, mai usor cu sarmalutele. Uitati-va cine vorbeste. Eu nu m-am fotografiat niciodata asa… Ma uit sa vad daca am un maiou, un pantalon. Altfel nu ies. Atata va spun, un vis!!”, a spus Teo Trandafir.
Oana Roman a vazut articolul dupa trei ani de zile si i-a transmis prezentatoarei TV cateva cuvinte dure. ”Sunt absolut socata. Am nascut de 3 ani si de abia acum, total intamplator, am gasit acest articol in care „doamna” Teo comenteaza public poze cu mine gravida in 9 luni si spune, pe langa multe ineptii, citez, ”eu nu m-am pozat niciodata asa”.
Pai mai Teo mai nu aveai cum sa te pozezi asa si ca sa fiu la fel de nesimtita ca tine iti spun ca n-aveai cum, pentru ca nu ai trait miracolul de a fi insarcinata si de a da nastere unui copil. E adevarat ai fost maritata prea putin si prea tarziu, nu? Eu am barbat tanar si frumos si ma si iubeste, desi ne e greu ca n-am de munca pentru ca m-au dat afara gravida fiind ca sa-mi iei tu locul! Nu ai fost gravida niciodata, cel putin nu in 9 luni si n ai cum sa stii cum e. Nu o sa stii niciodata cat de fericita eram cand am facut pozele alea. Si cat de putin mi a pasat de parerea ta sau a oricui altcuiva. Esti femeie totusi, mama ti-a fost profesoara si observ ca nu prea ai invatat multe de la ea si te-ai cocotat pe locul meu in emisiunea aia si nu ti-a ajuns. Ai simtit nevoia sa iei la misto o femeie gravida in 9 luni. Bravo. Ai mare caracter mai ales ca eu nestiind ce minunatii ai comentat despre mine, am venit la tine in emisiune si am povestit despre chinurile prin care am trecut dupa ce am nascut. Si m-ai privit senina in ochi. Vezi, d-aia nu am eu un loc in tv, pentru ca eu nu pot sa fac ce faci tu, nu pot calca oameni in picioare si apoi sa le zambesc ca si cum nimic nu s-a intamplat. Dar stii, eu am onoare si educatie si te iert. Asa m-a invatat mama, profesoara ta. Sa iert. Si sa fiu mai presus de micimi. In locul tau, mi-ar fi rusine, dar stiu ca tie nu iti e… ca d-aia ai ajuns cine ai ajuns, nu?”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img