joi, 28 martie, 2024

Reactia uluitoare a Stefaniei dupa ce a pierdut trofeul Asia Express: „S-a terminat si…”

Distribuie:

Publicat:

Speak si Stefania au fost marii perdanti ai emisiunii Asia Express! Cei doi au pierdut trofeul in detrimentul echipei Fodor + Bontea, pe care determinarea si echilibrul i-a facut castigatori.

Speak si Stefania si Razvan Fodor si Sorin Bontea s-au luptat pentru Marele Premiu la Asia Express, dar ”Reactoarele” au castigat premiul de 30.000 de euro! Ocupantii locului 2 au reactionat imediat dupa terminarea emisiunii si au spus ce aveau pe suflet!

Cei doi indragostiti s-au luptat pana in ultima clipa cu prietenii lor, Razvan si Sorin, dar ”reactorele 3 si 4” au ajuns la Gina cu minute bune inaintea lor.

Dupa ce Bontea si Fodor au primit marele premiu si au fost felicitati de unii dintre colegii de emisiune ramasi sa priveasca live marea finala, au sosit la punctul de intalnire si Speak si Stefania. Din pacate pentru ei, a fost prea tarziu pentru a fi declarati invingatori.

    ”S-a terminat si n-am luat locul intai”, a spus dezamagit, Speak.

Si Stefania a fost extrem de dezamagita, iar acest lucru s-a vazut pe fata ei! Cea mai marea dorinta a ei era castigarea acestui titlul, insa nu a avut decat sa se resemneze.

    ”Cand i-am vazut pe Fodor si Bontea cum ma priveau, nu puteam sa ma supar. Chiar ma bucur ca am trait aceasta finala langa Bontea si Fodor”, a spus logodnica artistului.

Si Speak a fost dezamagit de pierderea premiului de 30.000 de euro, dar a fost fericit ca iubita lui a plecat cu o lectie din aceasta competitie.

    ”Ma asteptam ca Stefania sa fie foarte deprimata, dar faptul ca a invata sa piarda, o sa o ajute foarte mult in viata”, a spus Speak, dupa ce au pierdut marele premiu.

    ”Eu cred ca am castigat foarte mult. Experienta de aici, inelul de aici si oamenii de aici, alaturi de care am trait doua luni de zile”, a mai spus Stefania.

Dupa ce s-a terminat difuzarea emisiunii Asia Express, pe contul de socializare al lui Speak si al Stefaniei au aparut si primele reactii ale celor doi.

    ”DOAMNEEE CATE EMOTIII!!
    Am resimtit toate emotiile finalei, am resimtit tristetea si bucuria ultimelor clipe din •asiaexpressromania
    Chiar daca nu am castigat trofeul, am castigat cea mai de pret comoara,PE NOI 2
     MULTUMIM voua, celor ce ati trait emotiile noastre din fata televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de sustinere, incurajare si iubire  cea mai minunata comunitate
    GATA SUNT LESINATA DE EMOTII ” , a fost mesajul emotionant al Stefaniei imediat dupa terminarea competitiei.

Si Speak a scris cateva randuri pentru fanii lui, dupa terminarea finalei.

    ”In momentul asta nu am foarte multe cuvinte… Dar tot ce pot spune este MULTUMESC din tot SUFLETUL! Revin cu mai multe cuvinte…”, a scris Speak pe contul de Instagram.

In doar cateva momente de la publicarea mesajelor insotite de fotografiile din competitie, cei doi indragostiti si finalisti ai show-ului au primit zeci de mesaje de felicitari si mii de aprecieri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img