vineri, 19 aprilie, 2024

Reactia unui criminal roman la condamnarea pentru uciderea in bataie a unei femei, pe strada, in Anglia

Distribuie:

Publicat:

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata, in Marea Britanie, pentru uciderea cu salbaticie, in strada, a unei femei. Dupa pronuntarea sentintei, Florin Ion, care si-a omorat in bataie victima, a avut o reactie surprinzatoare in fata familiei britanicei.

Florin Ion a comis crima pe 20 aprilie anul trecut, pe strada, in fata unui centru comercial din Thurrock, Essex. Tanarul de 32 de ani venise de doar 4 luni in Marea Britanie.

Si-a atacat victima pe strada, din senin

Romanul a atacat si batut cu salbaticie o femeie de 47 de ani, Julie Hunt, care, la acea ora, 08.30 dimineata, se ducea la serviciu. Florin Ion coborase dintr-un autocar care venea de la Birmingham si se indrepta spre Romania, dar facuse o oprire in Thurrock. La randul ei, britanica, abia coborase dintr-un alt autobuz. Cand femeia a aparut in fata sa, din senin, a inceput sa o loveasca.

Individul a pus-o la pamant si a continuat tirada de pumni. Conform martorilor, majoritatea loviturilor au fost in cap, provocand rani extrem de grave. A fost oprit in cele din urma de cativa trecatori si a fugit. Pentru victima sa a fost insa prea tarziu.

Rani provocate ”ca de un accident de masina”

Medicii care au intervenit cu ambulanta au gasit-o pe Julie Hunt in stare foarte grava. Britanica avea multiple fracturi si leziuni pe creier. Suferise si un stop cardiac. La o ora si jumatate de la atac, decesul i-a fost pronuntat pe strada, la locul incidentului.

Conform BBC, unul dintre paramedici a declarat ca ranile provocate de loviturile romanului erau la fel de grave cu cele dintr-un accident de masina. 

Florin Ion a fost gasit apoi de doi trecatori, ascunzandu-se sub o masina, atunci cand a auzit sirenele politiei si ale salvarii. El a vrut din nou sa fuga, incercand sa se urce intr-un camion, dar a fost imobilizat de trecatori si predat politiei. 

Reactia criminalului roman la condamnare

Dupa 11 luni de audieri, anchete si proces, a fost pronuntat verdictul. Romanul a fost condamnat la inchisoare pe viata de justitia britanica.

El s-a declarat vinovat, iar avocatul lui a spus ca a atacat-o pe femeie pentru ca s-a speriat de ea si a crezut ca vrea sa il omoare.

Potrivit Essex Live, dupa verdict, familia lui Julie Hunt a strigat catre roman ”gunoiule”. Reactia criminalului a fost surprinzatoare. Conform ziarului britanic, Florin Ion a zambit in timp ce era dus de la tribunal, pentru a fi incarcerat.

Conform Politiei din Essex, in urma primirii sentintei de inchisoare pe viata, romanul va executa o pedeapsa de cel putin 18 ani de inchisoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img