joi, 25 aprilie, 2024

Reactia unui turist din Predeal, dupa ce a mancat sorici direct de pe porc

Distribuie:

Publicat:

De trei zile-ncoace, Valea Prahovei vuieste de petreceri si voie buna. Peste 150 de mii de romani au ales sa se distreze la munte in acest week-end prelungit si s-au lasat rasfatati de gazdele primitoare.

Mesele au fost incarcate cu platouri pline si muzicantii nu si-au lasat deloc instrumentele sa “taca”. Iar pomana porcului si focurile de tabara au completat perfect tabloul.

Un porc de 200 de kilograme, cinci busteni zdraveni, un taraf de lautari si – desigur – veselia sunt ingredientele de baza ale acestei petreceri din statiunea Predeal. Distractia a inceput devreme, cu pomana porcului. Soriciul, urechile si coada lui Ghita au fost la mare cautare, arata stirileprotv.ro.

Unii s-au pozat, altii… au gustat, chiar direct de pe porc. “Asa, de la botul porcului, ca sa zicem asa. E foarte bun, e moale, e ok!”

La asa festin, farfuriile s-au golit repede.

Incantati de cum au petrecut, unii si-au planificat deja urmatoarea vacanta – tot pe Valea Prahovei. Duminica, turistii care s-au relaxat la munte vor porni la drum, spre casa.

Romanii se intorc din minivacanta de 1 Decembrie. In ce zone este traficul ingreunat

Traficul este ingreunat, duminica, din cauza numarului mare de masini, pe DN1, intre Predeal si Busteni, precum si intre Posada si Comarnic, pe sensul de mers catre Bucuresti, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Din cauza numarului mare de masini care se deplaseaza dinspre statiunile montane catre Capitala, se circula ingreunat pe DN1, intre Predeal si Busteni, precum si intre Posada si Comarnic.

”Valorile de trafic sunt in crestere si ne asteptam ca in orele urmatoare acestea sa fie din ce in ce mai intense, avand in vedere numarul foarte mare de turisti care se intorc astazi de la munte”, arata Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Pentru evitarea aglomeratiei, soferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti, A3 Ploiesti – Bucuresti, unde la ora transmiterii acestei stiri valorile de trafic sunt reduse.

Politistii recomanda soferilor sa respecte indicatiile si sa circule cu atentie sporita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img