miercuri, 24 aprilie, 2024

Reactie furibunda a lui Florin Calinescu, dupa victoria lui Kovesi in cursa pentru procurorul european

Distribuie:

Publicat:

Laura Codruta Kovesi a primit cele mai multe voturi in comisia LIBE, 26 la numar. Cei doi contracadidati la conducerea Parchetului European, Jean-François Bohnert, nominalizat de Franta, a primit 22 de voturi, iar Andres Ritter, propus de Germania, un vot. Dupa ce a fost comunicat acest rezultat, reactiie au si inceput sa apara, iar unul dintre cei care si-au expus parerea a fost actorul Florin Calinescu.

Reactia lui Florin Calinescu dupa victoria lui Kovesi

„In cazul in care Codruta devine procuror european, in mod normal macar sluga Tudorel ar trebui sa dispara. Ca Liviulica si Tariceanu nu cred ca se gandesc la treaba asta. Inca. Iar Grapini la capitolul cretinism bate orice record…Hai, Codruta, ca se poate…”, a scris juratul de la Romanii au talent pe pagina sa de Facebook.

Insa, o reactie mai rapida a avut-o Liviu Dragnea. Cand a auzit vestea ca Laura Codruta Kovesi a castigat votul din comisia LIBE, presedintele Partidului Social Democrat s-a prabusit in fotoliu si a ramas cu ochii in tavan pentru mai multe minute. Reactia sa a fost descrisa in detaliu de jurnalistul Rares Bogdan, pe o retea de socializare.

Reactia lui Dragnea dupa ce Kovesi a castigat votul din comisia LIBE

„Trebuie sa cada Cerul pentru a se mai intampla un accident care sa o impiedice pe Laura Codruta Kovesi sa ajunga procurorul sef al Uniunii Europene! Votul a aratat clar cine s-a temut de ea ca dracu de tamaie: PSD, ALDE, UDMR. Niste tradatori care stiu ce urmeaza. Oare ce urmeaza? Sa mai fie cumva niste bani europeni impartiti ca la piata intre clienti de partid, a se citi „larga majoritate”?

Tic-tac! Dosarul Tel Drum ar putea ajunge exact pe masa Laurei Codruta Kovesi. Ce a acolo? Buba mare, buba neagra! Dragnea a fost acuzat ca este initiatorul unui grup infractional organizat. Aa, sa nu uit: imi spun juristii ca fraudele din bani europeni nu se prescriu. La noi in Ardeal este o vorba: o patasti!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img