miercuri, 24 aprilie, 2024

Reactii acide in teatrul romanesc dupa ce Alexandru Arsinel a inlocuit-o pe Stela Popescu: “Era o chestiune de respect…”

Distribuie:

Publicat:

Vestea ca Stela Popescu a fost inlocuita cu o actrita mai tanara de Alexandru Arsinel in turnelul din Spania i-a nemultumit pe multi dintre fanii regretatei artiste, dar si pe colegii de breasla. Unii dintre ei si-au exprimat public punctul de vedere si au facut-o destul de dur. Potrivit celor mai noi intormatii, Alexandru Arsinel va avea cateva cuplete cu Ana Maria Donosa ca sa compenseze absenta Stelei Popescu.

 Conform acelorasi surse, in cadrul turnelului din Spania, Alexandru Arsinel va fi prezentator, va canta si va avea cateva monoloage. El si artistii din teatrul romanesc au parasit Romania ieri, dupa ce a fost inmormantata Cristina Stamate. Fostul partener de scena al Stelei Popescu va avea cateva cuplete cu tanara actrita a Teatrului de Revista "Constantin Tanase", Ana Maria Donosa. Desigur, aceasta va avea si ea momentele sale.

 Vestile acestea au impartit oamenii in doua tabere: cei care sunt de acord cu deciziile lui Alexandru Arsinel si cei care sunt de parere ca a gresit atat cu inlocuirea, dar si cu plecarea in turneu, dupa ce si-a ingropat doua colege si bune prietene. Printre acestia se numara actorul Andreas Petrescu care a marturisit intr-un mesaj ca ar fi forst mai bine sa amane turneul.

”M-a impresionat durerea domnului Arsinel la moartea Stelei Popescu. O durere sfasietoare. Stiam ca va dura. Venea turneul din Spania, dar bineinteles ca in memoria Stelei Popescu urma sa il anuleze. Nu avea cum sa mearga acolo si sa spuna texte umoristice dupa o asemenea drama. In niciun caz textele pe care le spunea cu Stela Popescu. Era o chestiune de respect. De drag.

Stiam ca va veni anuntul prin care isi va cere scuze publicului din Spania cu promisiunea ca turneul se amana doar cateva luni. O perioada in care sa o poata plange pe cea mai mare actrita de revista pe care am avut-o vreodata. Pe partenera lui de o viata. Am fost mandru de decizia asta. Bravo! Acesta este un text fantezist. Turneul va avea loc si Ana Maria Donosa va sustine cateva scenete cu domnul Alexandru Arsinel in locul Stelei Popescu. Teatrul de Revista merge inainte. Teoretic se duce in Spania. Practic se duce dracu'”, a scris Andreas Petrescu pe pagina lui de Facebook.
 Stela Popescu a fost gasita moarta pe 23 noiembrie

Celebra actrita a fost gasita fara suflare in casa ei din Bucuresti de fiica vitrega, Doina Maximilian. Ea a venit intr-un suflet, dupa ce artista nu i-a raspuns de mai multe ori la telefon. Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum duminica, 26 noiembrie. Regretata actrita a fost inmormantata la Manastirea Cernica, langa cel de-al doilea sot, Puiu Maximilian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img