joi, 18 aprilie, 2024

Reading corner și cozy zone by Iulius Mall Iași, la „Șotron. Festivalul copilăriei”

Distribuie:

Publicat:

Minunatul univers al copilăriei este mai colorat și plin de creativitate, cu cât copiii citesc mai multe povești, îndrăgesc poeziile și se lasă vrăjiți de tainele basmelor. Iulius Mall Iași va fi prezent la „Șotron. Festivalul copilăriei” și a pregătit un reading corner pentru micii iubitori de lectură, un spațiu de relaxare, dar și alte surprize speciale.

„Micul Prinț”, seria „Harry Potter” sau „Jurnalul unui puști” sunt câteva dintre titlurile actuale pe care copiii preferă să le citească, însă nici poveștile clasice, precum „La Medeleni”, „Cireșarii” ori basmele scrise de Petre Ispirescu nu lipsesc de pe lista lor de lectură. Iulius Mall Iași îi așteaptă pe iubitorii de povești, în acest weekend, în perioada 4 – 6 iunie 2021, în Dumbrava Minunată din grădina Muzeului „Mihail Sadoveanu” din Iași, la „Șotron. Festivalul copilăriei”, ajuns la ediția a VIII-a.

Vino să citești ultimul volum din „Cronicile din Narnia” sau orice carte îți place, în reading corner-ul amenajat de Iulius Mall, care te îndeamnă să te lași purtat de cuvintele magice! Dacă vrei să faci schimb de impresii cu un alt pasionat de lectură, puteți să vă întâlniți în zona de relaxare pe care Iulius Mall a pregătit-o special pentru momente de liniște.

La „Șotron. Festivalul copilăriei” te așteaptă trei zile pline cu ateliere interactive de creație, desen, reciclare, educație ecologică, sesiuni de lectură, artă, întâlniri cu personaje din povești și concursuri cu premii: vouchere la Tucano Coffee și Librarium din Iulius Mall Iași sau CEC-uri cadou. Festivalul este organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Asociația „Patrimoniu pentru comunitate”.

Nu lăsa pe mâine ce poți citi astăzi în reading corner-ul amenajat de Iulius Mall la „Șotron. Festivalul copilăriei”!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img