News Flash:

Recompensa pentru Oprea.UNPR preia conducerea CNAS

2 Octombrie 2015
1644 Vizualizari | 0 Comentarii
Sefii tuturor Caselor Judetene de Sanatate sunt suspendati din functie! ”Au fost suspendati pentru ca s-au schimbat indicatorii din contractul de management – se vor organiza examene. Este foarte posibil sa fie si procese, dar  am respectat legea.”, a spus Vasile Ciurchea, presedinte CNAS,scrie stiripesurse.ro

Surse politice sustin ca posturile vor fi date in corpore UNPR-ului conform intelegerii din coalitie pentru ca UNPR sa nu voteze motiunea de cenzura de marti.

Pentru aceasta, s-a publicat in Monitorul Oficial un ordin al lui Ciurchea, chiar ieri.

Ordinul care a dus la revocarea din functii a celor 42 de sefi de case de asigurari de sanatate a fost dat ieri si tot ieri a si fost publicat in Monitorul Oficial. "S-au actualizat indicatorii de performanta pentru posturile de presedinti directori generali de case de asigurari. Indicatorii pe care am functionat pana ieri erau perimati si s-au creat indicatori noi, tinand cont de gradul de informatizare(cardul national de asigurari de sanatate, dosarul electronic), de obiectivele din sistem. Acum s-au schimbat peste 50% din indicatorii care erau valabili pana acum", a declarat purtatorul de cuvant al CNAS, Mihaela Tanase.

cnas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0954 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040702 (s)