joi, 25 aprilie, 2024

Rednic ii da replica lui Reghecampf: Urata declaratie

Distribuie:

Publicat:

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo, i-a dat replica lui Laurentiu Reghecampf, dupa ce stelistul a acuzat adversarele din play-off ca nu isi apara corect sansele in toate meciurile.

Reghecampf crede ca celelalte echipe nu joaca impotriva Astrei cu aceeasi determinare pe care o au in fata Stelei, insa Rednic neaga vehement acuzatiile.

“In primul rand ca diferenta a fost facuta de Alibec. Nu uitati ca la 0-1 am avut sansa de a egala, am ratat, ei au avut doua ocazii prin Boudjemaa si Alibec si au marcat. Urata declaratie pentru ca eu si echipa mea ne-am aparat corect sansele.

Obiectivul nostru este acela de a ne clasa in primele trei echipe. Am avut ocazia lui Rotariu, cand puteam marca si poate am fi castigat. Asta este diferenta dintre Astra si Steaua. Astra are atacant. De aceea zic ca Astra e favorita la titlul, pentru ca-l are pe Alibec”, a spus Rednic la DigiSport.

Dinamo a pierdut fara drept de apel intalnirea cu Astra, scor 4-1, insa a reusit sa incurce Steaua.

Cele doua mari rivale din fotbalul romanesc au terminat la egalitate, scor 1-1, in derbiul disputat duminica seara pe National Arena.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img