joi, 28 martie, 2024

Regele barbutului a ajuns la sapa de lemn! Si-a amanetat cavoul in care ii sunt ingropati parintii

Distribuie:

Publicat:

Ion Parnica a „rostogolit” milioane de euro, dar a ajuns la sapa de lemn. A pierdut o vila impunatoare pe Calea Mosilor si, disperat, si-a amanetat pana si cavoul de 80.000 de euro. Milionarul ”Mana deaur” vrea, insa, sa isi achite datoria, pentru a recupera mormintele parintilor.

Ion Parnica, poreclit “Oneata” sau “Regele barbutului”, a ajuns intr-o situatie disperata. Cel care, in trecut, le-a “curatat” buzunarele unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piturca a ajuns la limita subzistentei. A fost uitat de toti apropiatii si de persoanele pe care le-a ajutat de-a lungul timpului. Motiv pentru care, in urma cu aproximativ un an, a recurs la un gest extrem. Si-a amanetat cavolul pe care a platit o avere in perioada cand era spaima VIP-urilor din Romania la zaruri. Presat de unele probleme financiare, “Regele barbutului” a primit pentru cavoul din Cimitirul Izvorul Nou, din Capitala, o suma infima daca tinem cont de cat a investit, initial, in respectivul spatiu. Ion Parnica vrea cu disperare sa se achite de datoria pe care o are pentru ca sustine ca este un om de cuvant. In caz contrar, “Oneata” este decis sa vanda cavoul in care sunt inmormantati parintii si alte cateva rude.

“Din cauza problemelor financiare, am preferat sa las gropile semn. Cavoul valoreaza 80.000 de euro. L-am lasat semn, nu am mai avut niciun ban. Am ajuns la sapa de lemn. Am pierdut o vila pe Calea Mosilor pe nimic, mi-au luat-o niste arabi. Inca nu am pierdut cavoul pentru ca l-am lasat la niste oameni valabili care nu mi-au pus nici dobanda, nimic, si mi-l tin. Dar m-au rugat ca trebuie sa-l scot, ca au si ei nevoie de bani. Daca nu pot sa le dau cei 6.000 de euro, ma duc sa-l vand.

Vreau sa dau banii oamenilor pentru ca au fost adevarati cu mine. Am de aproape un an cavoul lasat, nu mi-au pus nicio data limita, nu m-au fortat, doar ca m-au rugat sa platesc totul pentru ca au nevoie de bani. Sunt niste oameni exagerat de buni. Dar, pana la urma, trebuie sa-mi pastrez si eu obrazul, pentru ca am si eu un orgoliu. Daca nu o sa rezolv nimic, o sa-l vand, sa dau banii oamenilor. Chiar daca sunt amarat, ma tin de cuvant. In cavou sunt parintii mei, dar si cateva rude. Cei care au sa-mi dea bani vor fi bantuiti de mortii mei. O sa ma rog toata viata ca mortii sa-i bantuie pe cei care au sa-mi dea bani. Sa retina acest lucru”, a spus Ion Parnica.

L-a innebunit pe Gigi Becali
Ion Parnica este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din Romania, iar, de-a lungul timpului, barbatul le-a “curatat” buzunarelor multor VIP-uri. “Oneata” are jocurile de noroc in sange, si nu se poate opri nici atunci cand pierde sume exorbitante. Barbatul a si castigat, insa, bani frumosi la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale s-au numarat si milionari.

Potrivit surselor cancan.ro, nasul lui Jean de la Craiova a jucat de cateva ori impotriva lui Gigi Becali si i-a luat acestuia sume frumoase.

“Gigi era increzator ca-l va face pe «Oneata», ca-i va lua banii, insa asta este vulpe batrana. S-a dat lovit, i-a lasat finantatorului FCSB-ului impresia ca este pe val, dupa care a inceput atacul”,

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat la un moment dat cu mainile de cap. “Ii venea sa-si smulga parul din cap, l-a terminat cu nervii ‘«Oneata». Becali nu intelegea de unde scoate nasul lui Jean de la Craiova asemenea carti si de unde are noroc asa dintr-o data. L-a suspectat chiar si ca triseaza, dar nasul manelistului juca foarte corect. Dupa ce a pierdut o gramada de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos si avea o privire pierduta. Nu ii era de banii pierduti, ci de faptul ca n-a putut sa-l bata pe «Oneata». S-a uitat la el, i-a zis ca a mancat ca… de are asa noroc, si a plecat”.

sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img