vineri, 26 aprilie, 2024

Regele Charles, decizie radicală după înmormântarea Reginei. Noul conducător s-a retras

Distribuie:

Publicat:

Moartea Reginei Elisabeta a reprezentat cel mai tragic eveniment al momentului, a lăsat în urmă multă tristețe. Toți cei care au cunoscut-o sau au știut cine este o regretă, dar durerea este greu de suportat pentru familie. Regele Charles a luat o decizie radicală, la doar o zi de la înmormântare.

Regele Charles a plecat în Scoția

Regele Charles a luat o decizie radicală, chiar a doua zi după ce și-a luat rămas-bun de la regina Elisabeta a II-a. Mai exact, acesta a părăsit Marea Britanie și a zburat spre Scoția. Din primele informații, acesta ar fi plecat acolo pentru a ține doliul în liniște, alături doar de soția sa, Camilla. Cei doi au fost foarte afectați de cele întâmplate și ar avea acum nevoie de o pauză.

Acesta a plecat de pe aeroportul din Aberdeen, după ce a ajuns acolo din Northolt, vestul Londrei. Familia regală va respecta doliul încă o săptămână de la funeraliile de stat care au avut loc luni, așa cum a stabilit casa regală.

Mesajul Regelui pentru Elisabeta

Moartea Reginei a fost unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului, iar înmormântarea acesteia a scos la iveală detalii impresionante. Familia a fost răpusă de durere și a respectat întocmai tradițiile stabilite, dar unul dintre gesturile Regelui Charles a lăsat pe toată lumea mască.

Regele a scris un bilet special, care a fost plasat pe sicriu în timpul procesiunii care a adus-o pe regină de la Westminster Hall către Westminster Abbey. Acesta avea un mesaj scurt, dar plin de însemnătate pentru cea care i-a dat viață și ocazia de a domni: „Cu dragoste și devotament, Charles R”. 

Se pare că acest gest este deja un obicei în familia Regală. La înmormântarea lui Philip, Elisabeta a lăsat un bilet pe care scria „Cu dragoste”. Acesta a fost un ultim gând pentru cel care i-a fost alături o viață întreagă și alături de care a construit tot.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img