vineri, 29 martie, 2024

Regizor CELEBRU, implicat intr-un SCANDAL SEXUAL MONSTRU! Ies la iveala detalii INCREDIBILE

Distribuie:

Publicat:

Scandal de proportii la Hollywood! Inca o femeie il acuza pe celebrul regizor Roman Polanski de abuz sexual asupra unui minor, scrie The Guardian. O a treia femeie il acuza pe directorul de film, Roman Polanski, ca a atacat-o sexual in anii ’70, la 40 de ani dupa ce a incercat sa violeze o alta fata.

Identificata doar ca Robin, femeia a declarat intr-o conferinta de presa la Los Angeles ca a fost “abuzata sexual” in 1973, cand avea 16 ani. Aceasta a spus ca, la o zi dupa ce a avut loc incidentul, i-a marturisit unui prieten cele intamplate.

“Motivul pentru care am pastrat pentru mine ce s-a intamplat este pentru ca nu am vrut ca tatal meu sa faca ceva care sa-l bage la inchisoare pentru tot restul vietii”, a marturisit Robin.

Femeia a decis sa marturiseasca ce a patit dupa ce a aflat ca ar putea fi abandonat dosarul impotriva lui Polanski, pentru ca victima a cerut unui tribunal din Los Angeles sa incheie cazul.

Samantha Geimer a declarat in instanta de judecata in iunie ca l-a iertat pe celebrul regizor pentru atac si ca doreste ca totul sa se termine.

Robin, care a aparut impreuna cu avocatul din Los Angeles, nu il poate da in judecata Polanski deoarece faptele s-au prescris. Cu toate acestea, ea poate depune marturie impotriva regizorului in dosarul intentat de Geimer, care nu este singura femeie care l-a acuzat pe Polanski de agresiune sexuala.

In 2010, actrita britanica Charlotte Lewis, reprezentata tot de avocatul lui Geimer, a sustinut ca regizorul a abuzat-o la Paris, in 1983, cand avea 16 ani.

Regizorul filmului ”Rosemary Baby” a fugit in SUA in 1978, dupa ce a recunoscut violul statutar al lui Samantha Geimer, care avea varsta de 13 ani.

In varsta de 83 de ani, regizorul a petrecut 48 de zile in custodie pentru a fi supus unei evaluari psihiatrice inainte de a fi eliberat.

Documentele de judecata depuse de avocatul sau, Harland Braun, au aratat ca lui Polanski i-a fost promis faptul ca va fi singura data cand va primi o pedeapsa data de catre judecatorul care supravegheaza cazul.

Dar, dupa ce s-a convins ca acordul de pledoarie va fi anulat, regizorul a fugit in Franta, refuzand sa se intoarca in SUA fara asigurari ca nu va servi niciun an suplimentar de inchisoare.

Polanski, casatorit cu actrita franceza Emmanuelle Seigner, cu care are doi copii, ramane cetatean al Poloniei si al Frantei.

Roman Polanski (nascut Rajmund Roman Thierry Polański, 18 august 1933, Paris) este un regizor, producator de filme, actor si scenarist cu dubla cetatenie: poloneza si franceza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img