joi, 28 martie, 2024

Relatia-bomba a sfarsitului de an! Dani Otil a fugit in Chile cu ”super-funduletul” Romaniei!

Distribuie:

Publicat:

Dani Otil este, fara indoiala, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania. Dupa relatia de sase ani cu Mihaela Radulescu, prezentatorul de la Neata nu si-a mai asumat nicio iubita, desi au fost cateva domnisoare cu care ar fi inceput o poveste de dragoste, insa nu s-a concretizat nimic. Cancan.ro dezvaluie relatia- bomba a sfarsitului de an, Dani Otil a fugit in Chile cu ”super-funduletul” Romaniei.

Site-ul nr 1 din Romania v-o prezinta in premiera pe Gabriela Prisacariu, noua iubita a ”matinalului” de la Antena 1. Se pare ca celebrul prezentator de televiziune isi incearca din nou norocul in dragoste, de aceasta data alaturi de un manechin, fosta concurenta la Supermodels by Catalin Botezatu.

Sursele noastre spun ca cei doi au profitat de perioada concediilor si au ales sa petreaca sarbatorile de iarna departe de Romania, potrivit imaginilor postate pe retelele de socializare, au fugit in Chile, acolo unde probabil vor petrece si Revelionul.

Cine este Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu a fost una dintre cele mai admirate, dar si controversate concurente de la Supermodel s by Catalin Botezatu. Desi a fost remarcata de la inceput pentru frumusetea ei, Gabriela si-a atras destule antipatii din cauza caracterului ei.

“Barbatii cauta in general femei proaste. Pana acum nu mi-am gasit jumatatea si nici nu caut. Am fost cu barbati care mi-au dat papucii pentru ca s-au gandit ca sunt si frumoasa si mai am si ceva in cap, asa ca inainte sa ii parasesc eu, au preferat sa fac ei pasul asta”, spunea tanara despre barbati in urma cu ceva timp.

Gabriela Prisacariu a studiat la Facultatea de Drept, in cadrul Universitatii din Bucuresti si a dat lovitura in modelling, dupa ce a castigat exigentul concurs Supermodels by Catalin Botezatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img