sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Relatia lor a ajuns la final ? ALEX VELEA a dat-o in judecata pe ANTONIA

Distribuie:

Publicat:

Alex Velea a dat-o in judecata pe mama copilului sau, dar si pe sotul acesteia, Vicenzo Castellano. Alex Velea a recurs la acest gest pentru a putea deveni tatal fiului sau, Dominic, in acte. La fel, si al celui de-al doilea copil, care va veni pe lume luna viitoare.

Artistul s-a decis sa inceapa lupta prin tribunale, pentru a demonstra ca este parintele baietelului. Alex Velea a depus in urma cu doua zile o cerere la Judecatoria Sectorului 1, care are ca obiect „tagada paternitate”. Parati sunt atat Vincenzo Castellano, cat si Antonia si fiul acesteia Dominic, care este reprezentat de mama sa. Velea le cere judecatorilor sa constate ca nu italianul este tatal fiului sau, ci el, care are de aproape trei ani o relatie cu artista.

Pana in prezent, nu a fost stabilit un prim termen pentru proces, insa Velea spera ca acesta sa inceapa cat mai repede, iar Dominic sa-i poarte in curand numele. Mai ales ca acesta ar fi fost si unul dintre motivele pentru care a fost amanat pana acum si botezul micutului lor. Dupa ce a trecut printr-o dezamagire sentimentala cu Vincenzo Castellano, soldata cu un adevarat razboi in justitie pentru custodia Mayei, fiica celor doi, Antonia si-a refacut viata alaturi de Alex Velea, cel care are la randul lui o despartire dureroasa la activ, iar cei doi au devenit un cuplu de succes. Numai ca Velea s-a saturat sa astepte ca Antonia si Vincenzo sa divorteze, asa ca a apelat la justitie pentru a rezolva lucrurile in ceea ce-l priveste pe fiul sau. Si asta pentru ca nu se poate casatori deocamdata cu Antonia, avand in vedere ca aceasta este ”legata” de fostul ei sot.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img